• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.10.2017, 00:00

KOÇ:

Doğal olmak bazen size çok şey kaybettirebilir. Duygusal konularda fikir yürütmekten kaçınmalısınız. Fevri davranışlarınızla, çevrenize yanlış örnek olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz ilgiyi akşam saatlerinde göreceksiniz.

BOĞA:

Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de bunu ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yükleneceksiniz.

İKİZLER:

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Bugün, iletişim konusunda oldukça hevesli ve atılgan davranacaksınız. Duygusal davranmaktan hoşlanmıyorsunuz.

YENGEÇ:

Hedefleriniz konusunda yanılmıyorsunuz. Akıllıca verdiğiniz kararları çözümleyici bir metotla pekiştirmeniz, işlerinizin kısa sürede bitmesine neden oluyor. Bugün istemediğiniz işlerin sorumluluğunu yüklenmemelisiniz.

ASLAN:

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Çevreniz kalabalık olduğu zaman, daha mutlu oluyorsunuz.

BAŞAK:

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz bir iş konusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor.

TERAZİ:

Güneş'in burcunuzdaki konumu, isteklerinizdeki artışı körüklerken, görüşeceğiniz kişilerin vereceği destekler, sizi tatmin etmeyebilir Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil. Başarınızın daha da artacak.

AKREP:

Güçsüz kişilerden nefret ettiğiniz için, hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Olayları kendi açınızdan değerlendirme amacı içindesiniz. Finans konularınızla ilgili çeşitli fikirleriniz gündeme gelecek ve akılcı yaklaşımlarınız göz dolduracaktır.

YAY:

Düşündüğünüzü şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Her şeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil. Destek aldığınız zaman rahatladığınızı göreceksiniz.

OĞLAK:

Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda; istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir. Düşündüğünüz şeyler için yolculuklar gündeme gelecektir.

KOVA:

Daha iyi pozisyonlar için, kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. Topumda önemli işlerin altına imzalar atacak, uzun zamandır özlediğiniz başarının kapınıza geldiğini göreceksiniz. İsteklerinizi yeniden düzenlemelisiniz.

BALIK:

Çevrenizde güçlü dostlarınızın destekleriyle gerçekleştireceğiniz çalışmalar, sizin için iyi bir zemin oluşturacak. Bazı yeni denemeler, geleneksel yapınızı zorlayabilir. Yeni tanışacağınız kişilere karşı tedbirli olun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA