• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2017, 00:00

KOÇ

Yakın dostlarınızla birlikte iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bu günde, bazı olaylara radikal çözümler üretmenin zevkini yaşayacaksınız.
Sonucu görmeden, hiçbir olaya evet demiyor ve sonuçlarda haklı olan siz oluyorsunuz.

ASLAN

Ortak çalışmalara olumlu baktığınız gün içinde, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmadan önce detayları gözden geçirmelisiniz. Güven duygusunun yarattığı motivasyon, aynı zamanda başarı konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor.

YAY

Maddi konularla ilgili bazı gizlilikler söz konusu olabilir. Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz.

BOĞA

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeyin.

BAŞAK

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz.
Ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Bugün, disiplinli davranmakla birçok başarıyı garantileyebilirsiniz.

OĞLAK

Evinizle ilgili yapacağınız değişimlerden önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içindesiniz. Çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz.

İKİZLER

Şanslı bir gün içindesiniz. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekebilir.
Bulunduğunuz ortamlarda birçok kişinin gözü üzerinizde olacak ve özgüveniniz sayesinde olayları özümleyebileceksiniz.

TERAZİ

Yeni fikirler başlangıçta cazip gelse bile, sonradan içsel olarak kabul edemiyorsunuz. Duygusal tatmin sağlayacağınız konuların sizi engelleyeceğini düşünerek, ikili ilişkilerinizde yanlış konular üzerinde yoğunlaşmamalısınız.

KOVA

Uçuk yönlerinizi sizden daha iyi bilen yok. Bugün katılacağınız toplantılarda oto kontrol sisteminiz çok önemli. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz.

YENGEÇ

Çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olmanız, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz.

AKREP

Bugün Ay'ın konumu, olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz.

BALIK

Ay, karşıt burcunuz Başak'ta ilerlerken, aşk yaşantınıza romantizm getiriyor. Karşılıklı ilişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Partnerinize isteklerinizi yaptırma konusunda başarılı olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA