• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.11.2017, 00:00

KOÇ:

Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek istiyorsunuz. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Vazgeçtiğiniz her duygu içinde ödün vermek zorunda kalıyorsunuz.

BOĞA:

Sevdiğiniz insanla arada bir kavga edip, daha sonra barışmanız sanki hoşunuza gidiyor. Çünkü, davranışlarınız bunu gösteriyor. Fakat, onun duygu ve hislerini de göz önüne almalı, hem ilişkinizi değerlendirmelisiniz.

İKİZLER:

Sakin başlamanın elinizde olduğu bir güne, maddi konuları problem ederek başlamayın. Uzun veya kısa vade de, nasıl olsa çözeceksiniz. Hafta içinde olabilecek gelişmeler için bugünden kendinizi şartlamayın.

YENGEÇ:

Bugün başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle olumlu bir paslaşmaya geçerek, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Çekicilik her zaman başucunuzu bekliyor. Fırsatlar sizden yana. Soğuk algınlıkları kapıda.

ASLAN:

Çalışma arkadaşlarınız bazen işlerle ilgili kestirme yolları kullanmadığınızı ve gereksiz yere uzatmalara meydan verdiğinizi söylüyorlar. Ama, zamanı olması gerektiği gibi kararlı ve doğru kullandığınızın farkında değiller.

BAŞAK:

İşinizle ilgili verdiğiniz sözleri zamanında yerine getirmeye önem verin. Çünkü, çalışma hayatında buna benzer iş disiplinleri, kişinin performansı ile direk bağlantılı olan parametrelerdir. Kendinize bahaneler yaratmayın.

TERAZİ:

Sevdiğiniz insanın düşüncelerinin, sizin üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermiyorsunuz. Onun size olan ihtiyacını bilmenize ve de, duygusal olarak etkilenmenize rağmen bu hislerinizi göstermekten özenle kaçınıyorsunuz.

AKREP:

İşinizde duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız, yanlış bir gününüzdesiniz. Bu gün çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinmelisiniz. Partnerinizin size göre hoş olmayan tavırlarını çok fazla büyütüyorsunuz.

YAY:

İşiniz konusunda hatalara meydan vermeme mücadelenizin, sizde içsel olarak nelere mal olduğunu kimse bilemez. Hiç kimseye anlatma çabası içinde de olmayın. Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu.

OĞLAK:

İş yaşamınızda yeniliklere karşı olan ilginiz bilinmesine rağmen, bir o kadar da kurulu düzene karşı bağlılığınız var. İlk anda gelişen olaylara mesafeli davranıyor, çevrenizin vereceği tepkilere bakıyorsunuz.

KOVA:

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmamalısınız.

BALIK:

Aşırı kuruntulu yapınız, sürekli hazımsızlık çekmenize sebep oluyor. Olayları fazla irdeliyorsunuz. Oysa çevreniz sizin hassas yapınıza saygı gösteriyor. Çabuk üzülen biri olduğunuz için sürekli mide ağrıları çekiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA