• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.12.2017, 00:00

KOÇ:

Mesleki konularda iddialı olacak ve bildiğiniz konulardan taviz vermek istemeyeceksiniz. Tartışmalardan ve güç savaşlarınızdan sakınmalı ve kaba kuvvetlerin size olumsuzluk verebileceğini bilmelisiniz.

BOĞA:

Günlük yaşantınız renkli bir hale getirmek istiyorsunuz. Duygularınız paylaşmayacak ve ketum olmayı tercih edeceksiniz. Fakat çevreniz sizi rahat bırakmayabilir tam tersi bir durum ortaya çıkabilir.

İKİZLER:

Bugün, aşk ve duygusal konulara kapalı olacağınız için, toplumsal hayatınız ön plana çıkacak. Maddi durumu iyi olan kişilerden etkileneceksiniz. Hediyeler aldığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

YENGEÇ:

Bu dönem, sözleşmeler ve yazılı anlaşmalar önem kazanacak. İmza atarken, kendi kişisel şartlarınızdan çok karşı tarafın istekleri baskın çıkacak. Yurtdışı kaynaklı işlerde başarılı pozisyonlara geçeceksiniz.

ASLAN:

İş hayatınızda yaşayacağınız yoğunluk sizi farklı kulvarlara taşıyacak. Doğru insanlarla çalışmak isteğiniz doğrultusunda, isabetli kararlar vereceksiniz. Bu dönemde hiçbir şekilde pes etmeyeceksiniz.

BAŞAK:

Özgürlük duygularınız sizi farklı boyutlara götürecek karşınız çıkan kişilerin orijinal yönleri, akılcı kimliklerinden etkileneceksiniz. Kısa süreli bu aşklara fazla bağlanmamalı ve geçici duygular için kendinizi yıpratmamalısınız.

TERAZİ:

Kariyeriniz ve iş hayatınız pekiştirecek kişilerle görüşmeye devam edeceksiniz. Işıltılı olmanızdan kaynaklanan bir kalabalık topluluğu sürekli sizi takip edecek her şeye rağmen tercihlerinizi doğru kullanmalısınız.

AKREP:

İş hayatınızda beklediğiniz performansı çevre ilişkilerinizle bütünleştirebileceksiniz. katılacağınız sosyal aktivitelerde karşılaşacağınız kişilerden güzel bir elektrik alabilirsiniz.Yeni iş anlaşmaları için uygun bir gün.

YAY:

Maddi imkanları geniş ve kariyer sahibi sizi güçlü kılacak aşk kapınızda. Yavaş ve temkinli bir şekilde ilerleyerek sosyal hedeflerinize ulaşacaksınız... Bu birlikteliklerden olumlu çıkarlar sağlayacaksınız.

OĞLAK:

Bugün, kısa mesafeli yollarda ve küçük grup toplantılarında karşılaşacağınız kişilerden etkileşim alabilirsiniz. Ciddi bir havada başlayan beraberlik sonradan enerjik bir hale gelecektir. Birçok aktivite dolaşacaksınız.

KOVA:

Kişisel enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Karşınızdaki kişiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden oldukça olumlu bir şekilde etkilenecekler. Beden dilinizi çok iyi kullanacaksınız.

BALIK:

Bu gün, sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var ve iş ilişkilerinizde de, yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken, iş arkadaşlarınız arsında gerekli işbirliğini sağlayacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA