• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.12.2017, 00:00

KOÇ

Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, sahiplenme duygunuzu da artırıyor. Yönetici gezegeniniz Mars, Akrep'te ilerliyor. Sizi çok daha cazip ve çekici kılarken, üstünlük duygularınızı da fena halde körüklüyor.

ASLAN

Zeki yönlerinizi saklamak istemediğiniz bir gerçek. Girişken yapınızı daha da ön plana çıkaracaksınız. Beklentilerinizin, hızlı bir şekilde gerçekleşmesini isteyebilir, küçük detaylardan karlı çıkabilirsiniz.

YAY

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz.
Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de bunu ortaya koyacak gücünüz yok. Herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi saklamak zorunda kalıyorsunuz.

BOĞA

Bugün, iletişim problemleri yaşamak istemiyorsanız, olayları abartmadan dingin bir şekilde düşünmelisiniz. Karşı tarafın yoğun duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Siz, önce kendinizi doğru ifade etmelisiniz.

BAŞAK

Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz.
Beklentilerinizi artık gündeme getirmelisiniz. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz.

OĞLAK

Bütçenizle ilgili bazı problemler söz konusu olacak.
Kendinize güvenmenize rağmen, çelişkilerin olacağı ortamlardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bazı tereddütlerinizin sizi yormasına izin vermemelisiniz.

İKİZLER

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeniz mümkün değil.
Partnerinizin size olan davranışlarından olumlu etkileneceksiniz Bugün; hayal ettiğiniz veya uzun süredir gitmeyi arzuladığınız yollara gidebilirsiniz.

TERAZİ

Yaşadığınız kıskaçlar yüzünden kendinizi cendere altında hissedebilirsiniz. Oysa Merkür geri gitmesine rağmen özgürlük duygularınız körükleniyor.
Bugün, isteklerinize gem vurmayı başaracaksınız.

KOVA

Bugün araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız.
İlgiyle takip ediliyorsunuz. Maddi konularda sezgisel yeteneklerinizi kullanacaksınız. İçinizden geldiği gibi hareket etmeli ve hiçkimsenin etkisinde kalmamalısınız.

YENGEÇ

Ay karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, duygularınızı yaratıcı bir şekilde sosyal aktivitelere dökerek tatmin sağlayabilirsiniz.
İnançlarınız ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsiniz.

AKREP

İlişkilerinizde güven ararken, siz bu duyguları eksik veriyorsunuz.
Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmeliniz.

BALIK

İsteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA