• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.12.2017, 00:00

KOÇ

Çevresel koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemelisiniz. İşinize konsantre olduğunuz zaman, sanki başka bir boyuta geçiyorsunuz. Kendinizi sorgularken bir çok doğruyu daha kolay yakalayabileceksiniz.

ASLAN

Geri giden Merkür'ün konumundan dolayı,mantıksal konulara sığınmak ihtiyacı içindesiniz. Bugün sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak çalışma içinde olabilirsiniz.

YAY

Bugün, orijinal fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacaksınız.

BOĞA

Bugün yatırım konusunda kafanız oldukça işler çalışıyor. Yollardan beklediğiniz maddi kazançların siz sağlayacağı olumlu sonuçlardan yola çıkarak, imkanlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Gizlilik size yakışmıyor.

BAŞAK

Maddenin esiri değilsiniz. Bugün daha soyut davranmak isteyeceksiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz..
Çevrenizdeki gizemli ve çekici olaylara karşı bir merak ve araştırma söz konusu olacak.

OĞLAK

İyi bir planlamayı ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, bugün bir çok başarıyı bir arada sentezleyebileceksiniz. Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız.

İKİZLER

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çatışmalara girmemelisiniz. Onları yaptıkları her harektten anlam çıkartmanız size yorucu gelebilir. Bulunduğunuz ortamlarda, kendi tarzınızı ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz.

TERAZİ

Bugün yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmayın.
Sorumluluk duygunuz hayli gelişmiş bir insansınız.

KOVA

Bugün kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bilinç altınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız.

YENGEÇ

Partnerinizle beraberliğiniz bir anlamda farklı duygular içinde gelişecektir.. Bugün partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Onun isteklerinin senin tarzının dışında olduğunu görmek senin için hayalkırıklığı.

AKREP

Aklınız çok karışık. Düşünceleriniz dağınık seyrediyor. Yapmak istedikleriniz ve planlarınız için, yeni bir planlamaya ihtiyacınız var. Bugün bilinçaltı motivasyonunuz oldukça belirgin seyrediyor.

BALIK

Maddi hırslarınız ön planda olacak. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları bir arada kombine edebileceksiniz. Gizli kalmış bazı konular yüzünden başınızın ağrımasını istemiyorsanız, planlarınızda net olun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA