• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Boğalar için 2018 başarı yılı olacak FİLİZ ÖZKOL

Boğalar için 2018 başarı yılı olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.12.2017, 00:00
Sevgili Boğalar; bu sene başarılarınızı pekiştirerek, istediğiniz noktaya gelecek ve yaşantınızda değişiklikler yapabileceksiniz. Çalışma hayatınızda masa arkadaşlarınızla yaptığınız ortak işlerden iyi kazanç sağlayacaksınız. Ün ve övgü kazanacaksınız

Bu yıl enerjinizin zirvesini yaşamak için önemli bir çok nedeniniz olacak.
Başarınızın bir hayli yüksek göründüğünü müjdeleyebiliriz.
9 Kasım'a kadar Jüpiter, ortaklıklar ve aşk evinizde ilerleyecek. Başarma içgüdünüz başarıyı da doğal olarak beraberinde getirecektir.

YAŞAM KALİTESİ ARTACAK

Uranüs 16 Mayıs'ta ortalama yedi yıllık yolculuğuna başlıyor ve sizin tüm şartlarınızı değiştiriyor. Bu yıl arkadaşlık ilişkileriniz ve dostluklarınız ön planda olacak. Birçok Boğa kendilerine diğer yıllara göre daha fazla güveniyor. İşlerini değiştirmek isteyen Boğalara bol fırsat ve fazla seçenek sunulacaktır. Şans ve yaşam kaliteleri yükseliyor. Bekledikleri kariyer ve gecikmiş eğitimlerini gerçekleştirecekler. Düşüncelerinizi en iyi şekilde ifade ederek, yazma ve konuşma yeteneğinizi geliştireceksiniz. Bu sene başarılarınızı pekiştirerek, istediğiniz noktaya gelecek ve yaşantınızda değişiklikler yapabileceksiniz. Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız ortak işlerden iyi kazançlar sağlayacaksınız.

MARS, KARİYER EVİNİZDE

Satürn, 9. evinize size yabancı ülkelerle ilgili kalıcı destek verecek.
Yarım kalmış eğitimlerinizi tamamlamak için yeni bir sistem içine alacak.
Hedeflerinize kavuşuyorsunuz.
Bu yılın büyük kısmı Mars kariyer evinizde ve yakınında olacak. Yıl boyunca mesleki konularda toplumsal başarınızı zorlayacaksınız.
Çözüm doğrultusunda sorumluluk duygularınız artarken, iş disiplininiz zorunlu olarak, olağandan daha yoğun bir hale gelecektir. Çünkü, Mars'ın verdiği enerji ile gözü pek ve atak duyguların etkisi altında kalacaksınız.
Bu yıl ocak-şubat, temmuz-ağustos arasındaki 5 tutulmadan sert etki alacaksınız. 5 tutulma kariyer, aile ve yuva evinizde gerçekleşecek.
13 Temmuz'daki tutulma iletişim evinizde olacak. Özellikle yeni tanışacağınız kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaktan mutluluk duyacaksınız.
Yine de her zaman, yeniliklere hemen atladığınız için biraz beklemelisiniz.
Bu nedenle; çevrenin etkisinde kalmadan, kendi düşünceleriniz doğrultusunda gelirlerinizi arttıracak ve deneyimlerinizi genişletecek başlangıçlar ve fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız.

FIRSATLAR GELİYOR

Paraya bakış açınızı ve madde ile aranızdaki bağlantıların yeni kurgusuna hazır olun. Her şey her an değişebilir. Kazançlarınız bir anda farklı bir çehreyle karşınıza çıkacaktır.
Beklediğiniz fırsatlarınızın beklemediğiniz bir şekilde size gelmesi ilginç bir yaşam deneyimi olabilir.
Arzuların sihirli bir şekilde elinize sunulması için hiçbir ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır.
Bu yıl Uranüs ve Satürn uyumu sayesinde yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak.

AİLE VE İŞ ARASINDA

Çevrenizde sizi sevecekler ve sayacaklar. Bu sizin için iyi bir avantaj olacak. Saygı çerçevesi içinde başaracağınız işler daha ileride sizin için önemli tecrübe portföyü oluşturacak. 'Ailem mi yoksa mesleğim mi?' sorusu arasında kalabileceğiniz bir dönemden geçeceksiniz.
İş hayatınız iyi olmasına rağmen, özendiğiniz dış dünya koşulları sizi değişikliklere zorlayacak. Sonbaharda; yaratıcılığınız artarken, dostlarınızla ortak çalışmalar içinde olacak, toplantılar düzenleyerek birçok organizasyonun içinde bulunacaksınız.
Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacak. Boğaları bu yıl kariyer ve yükseliş bekliyor. Ün ve övgü sizin için önemli olacak. Mesleki başarılar her şeyden önce gelecek.
Uranüs ve Satürn maddi konularda sizi üst boyutlara taşıyacaktır.
Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız.
Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan gelecek fırsatlar söz konusu olacak bir yıl içindesiniz.

DOĞRU İNSAN ÇIKACAK

İlişkinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı, unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz.
Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir..

YARIN: İKİZLER

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA