• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.01.2018, 00:00

KOÇ

Başlattığınız çalışmalardan gerekli performansı sağlamak için, önem vermeniz gereken bir çok detay var.
Sınırlarınızı genişletme çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizde alacaksınız.

ASLAN

Bugün çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz.
Planlarınızı sıkı bir şekilde saklamak isteyişinizin haklı nedenleri var. Entelektüel çalışmalardan hoşlandığınız için, kendi tarzınıza uygun kişileri tercih ediyorsunuz.

YAY

Yüksek hedeflere kilitlenmiş durumdasınız.
İçinizdeki durumun değerlendirmesini yaparken, akılcı davranışlar içindesiniz.
Duygusal saplantıların zararını iyi bildiğiniz için, kendinizi kaptırmak istemiyorsunuz.

BOĞA

Çevrenizde sizi destekleyen arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızı pekiştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Bugün, parasal konularda beklediğiniz performansı güçlü dostlarınız sayesinde elde edeceksiniz.

BAŞAK

Ay para evinizde ilerliyor ve kazançlar konusunda fazla hayale kapılmamanız konusunda sizi uyarıyor. Karşılaşacağınız kişilerin farklı düşünceleri başlangıçta hoşunuza gidecektir. Fakat daha sonra yargılayabilirsiniz.

OĞLAK

İçsel dengelerinizin çok önemli olduğu bir gün.
Derin düşünüyor ve duygusal beraberliklere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün sezgisel yeteneklerinizin size kazandıracağı alternatiflerin önemli olduğunu unutmamalısınız.

İKİZLER

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.
Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. İşlerinizde belirleyici davranmakla, iş potansiyelinizi arttırabilirsiniz.

TERAZİ

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Bugün partnerinizle oluşturduğunuz ortak fikirlerin, sizi olumlu kılmasını istiyorsanız, duygusal sapmalardan uzak kalmayı denemelisiniz.

KOVA

Ay kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerliyor.
Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve bir takım işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

YENGEÇ

Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor Başlatacağınız çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, somut kazançlar peşindesiniz.

AKREP

Enerjinizin yoğunluğu karşısında bocalamak istemiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi dağıtmayı öğrenmelisiniz.
Bugün ruhsal bir dinginliğe ihtiyacınız olacak. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

BALIK

İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. Kendinizi anlatmaya ihtiyacınız var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA