• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.01.2018, 00:00

KOÇ:

Sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Çılgın fikirleriniz var.

BOĞA:

Doğal davranışlarınız çevrenizde takdir toplamanıza neden oluyor. Hiç kimse sizi samimiyetsizlikle suçlayamaz. Ay, bilinçaltınızda yatan güven duygusu için; tetikleyici bir enerji kaynağı.

İKİZLER:

Merkür'ün Oğlak burcunda ilerlemesiyle, uzun süredir problem yaratan işlerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınız. İletişim konusunda istediğiniz performansı yakalayacaksınız.

YENGEÇ:

Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün; istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyorsunuz.

ASLAN:

Duygusal konularınıza ailenizin karışması hiç de hoş olmuyor. Bugün, onların fikrini almak için danıştığınız konular başınıza iş açabilir. Yaşamınızı renklendirmek için çaba sarf etmelisiniz.

BAŞAK:

Atılımlar için uygun bir gün. Harcamalarınız ve yatırımlar için gerekli dengeye sahip olacaksınız. Yaşadığınız küçük olumsuzluklar karşısında, yaptığınız müdahaleler olumlu sonuç veriyor.

TERAZİ:

Kişisel özelliğinizi sosyal yaşantınızla bütünleştirmeyi iyi biliyorsunuz. Karşınızdaki kişinin duygusal yönleri ilginizi çekebilir. Onunla bazı görüşmeler yapacak ve çevrenizden gizleyeceksiniz.

AKREP:

Bugün, düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler her fırsatta sizi savunuyorlar.

YAY:

Ay; burcunuzda ilerlerken, yaşam kaliteniz hakkında size bazı açılımlar sağlıyor. Bugün, zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Kişisel zevklerinizle ilgili bazı acil önlemlere başvurmalısınız.

OĞLAK:

Alacağınız kararlar çok önemli aşamaya neden olacak. Merkür, burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Hızlı düşünecek ve bazı olaylara kesinlik kazandıracaksınız. Sezgileriniz sizi yanıltmıyor.

KOVA:

Sevdikleriniz için para harcamaktan çekinmediğiniz için; bugün, beklenmeyen sıra dışı hesaplar canınızı sıkabilir. Partnerinizin size önereceği tekliflere sıcak bakmalısınız.

BALIK:

Maddi konularda fazla beklenti içine girdiniz. Bir zamanların sakin ve hümanist kişisine bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Kendinizden şikayet ettiğiniz zamanlar çoğaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA