• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.01.2018, 00:00

KOÇ:

Özgürlük duygularınızda sınır tanımak istemiyorsunuz. Karşı tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin duygusal konularda kendisini anlatmasına gerek yok. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözüyorsunuz.

BOĞA:

Kendinizden oldukça eminsiniz. Tercihleriniz konusunda yanılmadığınız halde, sıra dışı olayların gelişmesi sonucunda, yargıladığınız konuları yaşama geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER:

İlişkilerinizde orijinal fikirlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sizin için anlam taşıyan bazı konular partnerinizin de ilgisini çekecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkmayı başarıyorsunuz.

YENGEÇ:

Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz; birçok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor.

ASLAN:

Ay'ın bulunduğu konum; aile ilişkilerinizi etkilerken, çevrenizde sevilen bir kişi olmanız sayesinde, iş ilişkileriniz de olumlu bir şekilde gelişecek. Bugün, birçok işi bir arada yapacağınız için yorulabilirsiniz.

BAŞAK:

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, bulunduğunuz ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmaların ötesine taşımamalısınız.

TERAZİ:

Maddi konularla ilgili yeni gelişmeleri takip edeceksiniz. Yapacağınız ön anlaşmaların detayları üzerinde durmalısınız. Aşkta tutucu davranışlar sergilemekle yanlış yaptığınızı fark edebiliyorsunuz.

AKREP:

Ay, burcunuza geçerken, zaman kavramı ile problemleriniz var. İşlerinizi yetiştirerek gerekli disiplini sağlamalısınız. Duygularınız oldukça karışık. Değişkenliğinize kendiniz bile anlam veremiyorsunuz.

YAY:

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir.

OĞLAK:

İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden geleceksiniz. Kombinasyon burcunuzda ilerleyen yıldız kümeleşmesi sayesinde, iş gücünüzde artışlar var. Kendinizle ilgili olayları istediğiniz gibi denetleyeceksiniz.

KOVA:

Enerjinizin gücü karşısında hatalar yapabilirsiniz. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, birçok başarı elde edebileceksiniz. Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlayacaksınız.

BALIK:

Bugün, partnerinizden duygusal beklentiler içine girebilirsiniz. Ay'ın konumu, sizde maddi anlamda güçlü olan kişilere yaklaşmanızı sağlıyor. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalardan kazançlı çıkmanız mümkün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA