• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.03.2018, 00:00

KOÇ

Sevdiklerinizin duygularını yoğun hissettiğiniz için, onların isteklerini önceden sezebileceksiniz. Bugün, sabit düşünceler içinde hareket etmemeli ve zevklerinize esneklik kazandırmalısınız. Dilekleriniz kabul görmesi mutlu edecek.

ASLAN

Toplumsal ilişkilerinizin canlı olması sizin tepelerde olmanızı sağlayacaktır. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergilemeniz önemli kişilerin dikkatini çekecek. İdealleriniz konusunda mantıklı kararlar vereceksiniz.

YAY

Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Bugün kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle takışmamalısınız. Çevrenizden gelebilecek yeni fikirlere kapalısınız.

BOĞA

Bugün, ilginç düşünceler üreteceksiniz.
Ortaya çıkardığınız projeleri çevrenizdekilere kaptırmaya aldırmıyorsunuz. Fakat bu durum iş başarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli olmalısınız.
Değişik fırsatlardan yararlanın.

BAŞAK

Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz Yine yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz. Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Sanatsal çalışmalar içine girebilirsiniz.

OĞLAK

Yavaş ve temkinli bir şekilde ilerleyerek sosyal hedeflerinize ulaşacaksınız. Arkadaşlarınızla kuracağınız olumlu iletişim sizi daha da enerjik ve aktif yapacaktır.
Daha fazla dinlenmeye özen gösterin. Sinirsel gerilimler olabilir.

İKİZLER

Bugün, olumlu duygular içindesiniz.
Sizi mutlu edecek haberlerin yolda olduğunu müjdeleyebiliriz.
Aşk yaşantınız canlanıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda olumlu motivasyonlar kuruluyor. Fikir üretebileceğiniz bir gün içindesiniz.

TERAZİ

Önemli kişilerle görüşeceksiniz.
Sizden büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız. Kendinizden ve fikirlerinizden emin olacaksınız. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç.

KOVA

Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız.
Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.
Bugün maddi konularda daha temkinli davranmalısınız.

YENGEÇ

Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz.
Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediklerinizi yaptırabileceksiniz.

AKREP

Zihinsel gücünüz oldukça yüksek seyrediyor.
Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilirsiniz.

BALIK

Mesleki sorumluluğunuz artıyor ve kariyerinizle ilgili yükselmeler söz konusu. Bir ok fırsat kendiliğinden ayağınıza gelecek. Parasal bolluğa kavuşuyorsunuz. İsteklerinizde artış olurken, enerjiniz sınırlarınızın ötesinde genişleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA