• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.03.2018, 00:00

KOÇ

Ailede bazı dengelerin gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız.

ASLAN

Bugün çalışma yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz.
Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu olabilir.
Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen bazı zorluklar yaşıyorsunuz.

YAY

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinize maddesel yaklaşıyorsunuz. Düşüncelerinizde karamsar davranışlar içinde olabilir ve kendinizi gereksiz üzebilirsiniz.
Geçmişten gelen problemler ruhsal anlamda sizi baskı altında tutuyor.

BOĞA

Bugün düşüncelerinizi değiştirmek istemiyorsunuz.
Duygusal yaşantınızla ilgili mantıklı kararlar alıyorsunuz. Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz.
Disiplinli davranışlarınız karşı tarafı olumlu etkiliyor.

BAŞAK

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız.
Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır.

OĞLAK

Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanızı karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz.

İKİZLER

Duygu ve mantık karmaşası yaşıyorsunuz.
Çalışkan yapınıza uygun davranışlar içindesiniz.
Sabırla yaklaştığınız konularda başarınızı perçinliyorsunuz. İşin içine duygular girdiği zaman aklınız karışıyor.

TERAZİ

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz.
Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz.

KOVA

Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizin etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz.

YENGEÇ

Bazı sorunlarınızı gözden geçirecek ve bütçenizi yeniden ayarlayacaksınız.
Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız. Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. İşinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz.

AKREP

Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü var. Kardeşler arası iletişiminiz yoğun. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşacak ve kısa vadeli planlar yapacaksınız. Mantığınız sayesinde bağlarınız güçleniyor.

BALIK

Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz.
Daha dingin düşünmek istiyorsunuz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA