• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.05.2018, 00:00

KOÇ:

Mars Kova'da ilerliyor. Yaşam kaliteniz ve coşkunuzu iki katına çıkarırken enerjinizi dengeleme konusunda uyarı getiriyor. Aşk yaşantınızın renkli geçeceği bu günde, ani tartışmalardan uzak kalın.

BOĞA:

Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdakilerin iyi niyetli yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Çok kuralcısınız.

İKİZLER:

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz.

YENGEÇ:

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiçkimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız var.

ASLAN:

Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ailenizin arasında kalmak istemiyorsunuz.

BAŞAK:

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Sosyal aktiviteniz canlanıyor.

TERAZİ:

İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

AKREP:

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirebilir ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

YAY:

Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu. İlgi alanınızda değişimler var. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK:

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Düşünceleriniz yanlış anlaşılıyor.

KOVA:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

BALIK:

Yapmayı planladığınız işleriniz için, yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. İhmal ettiğiniz işlerin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA