• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.05.2018, 00:00

KOÇ

Bugün, tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz.
İç sesinizi dinleyerek doğruları bulabilirsiniz

BOĞA

Maddi konularda bildiğiniz şartlardan vazgeçmek istemiyorsunuz.
Koşullarınızı genişletmek amacı ile hareket etmeli ve çevrenize, kişisel menfaatlerinizi ön plana çıkaracak şartlarla yaklaşmalısınız.

İKİZLER

Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarırken, ilişkilere daha farklı bakabiliyorsunuz.
Onların problemleri sizin için önem kazanacak.
Kardeşler arası iletişimin yoğun olduğu bir gün.

YENGEÇ

Partnerinizin sizi ikna etmesi zaman alacaktır.
İnatçı bir tutum içindesiniz. Heyecanlarınızı baskı altında tutarak, düşüncelerinizi paylaşmak istemiyorsunuz.
Güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyuyorsunuz.

ASLAN

Bilinç altınızda yoğun duygular ve gizli öfkeleriniz var. Düşüncelerinizde bazı yeniliklere ihtiyaç duyuyor olsanız bile, uygulama konusunda oldukça titiz davranıyorsunuz.
Çalışma yaşantınızda aksayan durumlar var.

BAŞAK

Hızlı düşünüyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz.
Başlattığınız işleri bitirmek konusunda aceleci tavırlarınız var. Yapıcı davranışlar içindesiniz ve başlattığınız işleri tamamlamak istiyorsunuz.

TERAZİ

Bugün hırslarınızda değişimler söz konusu.
Karşınızdakilerin size sunduğu tekliflere temkinli yaklaşıyorsunuz. Kendinizi güçlü ve gururlu hissediyor ve bazı problemlerin tekrarlanmasından korkuyorsunuz.

AKREP

Sabırlı ve istikrarlı davranışlarınızla ideallerinizde ısrarcısınız. Olaylardan ders almasını bilen bir yapınız var. Bugün entelektüel davranışlarınızla çevrenizi olumlu etkiliyorsunuz.

YAY

Maddi kaygılarınız var. Duygusal paylaşım içinde olduğunuz kişilerle yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Ailenizin yardımını almaktan hoşlanıyorsunuz.
Kafanıza taktığınız konuları başarıyorsunuz.

OĞLAK

Çalıştığınız kişilerle ve kişisel deneyimlerinizle ilgili genişlemeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Belli kalıpların kişisi değilsiniz ve yenilenme duygusunu hissetmediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz.

KOVA

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor, partneriniz ve ortak ilişkilerinizle ilgili kuşkucu davranışlar gösterebilirsiniz. Bugün, katılacağınız toplantılarda istekli ve kararlı görünmek zorundasınız.

BALIK

Duygusal tatminler yaşamadan yapacağınız işlerde başarılı olamıyorsunuz. Bugün çalışmalarınızın sizi anlamlı bir yerlere getireceğinden emin olabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA