• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.10.2018, 00:00

KOÇ

Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için kendinize zaman tanımalısınız. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Bugün kırıcı davranışlardan uzak kalmalısınız. Israrcı yönlerinizi ortaya çıkaran sözcükleriniz, olayların seyrini değiştirebilir. Çevrenize yanlış yansıma verebilirsiniz.

BOĞA

Size ters gelen çevre istekleri yüzünden, sürekli zıt fikirler üretmeye çalışacaksınız. Olayların doğası gereği, alacağınız tepkiler olacaktır. İşte bu noktada hoşgörünüzü ortaya çıkarmalısınız. Birlikte iş yaptığınız kişilerin yapısal yönleri sizi rahatsız etmemeli... Fikirlerinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, ani hareketlerden uzak kalmalısınız.

İKİZLER

Değişimi seviyorsunuz. Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz. Bugün yaşamla ilgili kriterlerinizi gözden geçirmelisiniz. Baskıcı düşüncelerden nefret etmenize rağmen, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilere, sizde aynı tavrı gösteriyorsunuz. Bazı olayları yanlış bir şekilde değerlendirdiğinizi fark etmelisiniz.

YENGEÇ

Partnerinizle birlikte ortak uyum içinde yeni başlangıçlar yapabilir, yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Yakın çevrenizde dikkat çekici bir tavır sergiliyor ve cazibenizi romantik bir şekilde kullanıyorsunuz. Sevdiklerinize karşı duygusal davranma ihtiyacı içindesiniz. Akşam saatlerinle dostlarınızla birlikte olacaksınız.

ASLAN

Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Yönetici gezegeniniz dördüncü evinizi etkilemekte ve sürekli size güç vermektedir.

BAŞAK

Yaşamda hiçbir şeyi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz. Kızdığınız zaman öfkenize hiç kimse dur diyemiyor. Çevrenizdeki herkes sizden çekiniyor. Sorumluluğunuz iyice artmasına rağmen, enerjinizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz. Soyut olan şeyleri seviyorsunuz. Maddeyle aranız iyi olsa da fazla düşündüğünüz bir konu değil.

TERAZİ

Aşk sizin için iyi bir dostluktur. Sevdiğiniz kişi ile önce paylaşmak duygusunu yaşamak istersiniz. Sıcakkanlı yapınız yüzünden de, çevrenizde insanlar hiç eksik olmaz. Her zaman karşı cinsle aranda bir problem olacaktır. Suç sizde değil. Bugün, geçmişi unutmaya çalıştıkça, anılara daha çok çekildiğinizi hissediyorsunuz.

AKREP

İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Bu tip konularda çevrenize fazla güvenmemelisiniz. Bugün özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili tadilat söz konusu. Sinir sisteminizi güçlendirmelisiniz.

YAY

Duygusal ilişkilerinizde özgürlüğünüzden vazgeçmediğiniz için hep yarım kalmış aşklar yaşıyorsunuz. Kendinizi haklı gösterecek o kadar çok sebep buluyorsunuz ki, tüm bunlara siz de inanmıyorsunuz. Sadece itiraf edemiyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz duygularınız kalp çarpıntılarına sebep oluyor. Uykularınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK

Düşüncelerinizde ısrar etmenizin hiçbir anlamı yok. Bugün bazı şeyleri farklı algılayacaksınız. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Kendinize kızmaktan vazgeçmelisiniz.

KOVA

Düşünceleriniz paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı bir şekilde eğilmeniz, sizi farklı yapabilir fakat haberleşme konusunda ketum davranmanız, sizin için önemli açılımlara neden olacak. Bugün, çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz.

BALIK

Başladığınız bir işi tamamlamak için, bazı detaylara ihtiyacınız olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerin kapasitesinin önemli olduğunu daha erken fark etmelisiniz. Bugün iş temponuzu denetimden geçirin. Tartışmaktan hoşlanmadığınız bir gün. Yakıcı duygular size zarar veriyor. Dengelerinizi bozmamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA