• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.11.2018, 00:00

KOÇ:

Başarınızın gölgelenmesini istemiyorsanız ortaklıklar ve iş konusunda dengelerinizi korumaya çalışmalısınız. Yatırımcı bir kafa yapısıyla maddesel kazançları sorguladığınız bir gün. Satın alma duygunuzun yoğun olması nedeniyle harcamalarınız bütçenizi aşabilir. Partnerinizin bu konuda size destek vermesini bekleyebilirsiniz..

BOĞA:

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken . çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor. Bugün duygusal bazlı çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

İKİZLER:

Kısa mesafeli yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi ve iletişim konusunda sorun çıkması, sizde olumsuzluk etkisi yaratabilir. Yapacağınız her türlü girişimde, hızlı sonuçlar almanız her zaman mümkün olmayabilir. Yakın dostlar ve kardeşlerle ilgili bazı güncel olaylarda aksilikler söz konusu olacaktır. Dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ:

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Duygularınızı ortaya koyarken, biraz çekingen davranabilir ve her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.

ASLAN:

Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu olacak. Ortaklıklar arasında fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için, kendi içinizde yanlış değerlendirmelere neden olabilecek saplantılarınızı aşmalı ve fikirlerinize esneklik kazandırmalısınız. Anında müdahale huyunuzdan vazgeçmelisiniz.

BAŞAK:

Bugün duygusal anlamda kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Mesleki anlamda başarınızı perçinleyecek aktivitelere ihtiyacınız var. Önemli dostlarınızın desteği size güç verirken, değişkenlikten uzak kalmalısınız. İş yaşantınızda bazı dostların yardımları ile önemli bazı aşamalar kat edecek ve kariyerinizi belirleyeceksiniz.

TERAZİ:

Çevresel ilişkilerinizi olumlu kullanabileceğiniz bir gün. Kendinize güveniyor ve olayları istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan olumlu etkiler alıyor ve ortak etkinlikler konusunda yaratıcı davranıyor olsanız bile, dikte yönleriniz sorun yaratabilir. Bugün fikirlerinizi söylerken kalp kırabilirsiniz.

AKREP:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan kişiler olacaktır. Özellikle mantıklı ve akıllı yaklaşımlarınız ve olaylara kısa sürede çözüm getirme tarzınız, her zaman takdir görüyor. Fakat iddiacı yönleriniz yüzünden küçük tartışmalara neden olabilirsiniz. Bugün maddesel konular önem kazanıyor..

YAY:

İnatçı ve idealist davranışlar içinde olmanız, bazı kişilerin dikkatini çekecektir. Özgürce hareket etmek isteyeceğiniz bir gün içindesiniz. Sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmanız içim çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olduğunuz zaman, motivasyon gücünüz artıyor.

OĞLAK:

Öfkelerinizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz, hala kendi şartlarınızı özdenetiminizden geçiriyorsunuz. Güçlü dostlarınız sayesinde; uzun süredir yarıda kalmış olan işlerinizle ilgili adımlar atacaksınız. Turistik ve tatil amaçlı seyahatleriniz olacaktır.

KOVA:

Düşüncelerinizden kolay ödün vermeyen bir yapınız olmasına rağmen, gün içinde ortaya çıkacak olaylarla ilgili hatalarınızı gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Fakat, özgürlükçü duygularınızla birlikte bunu başarabilmeniz zor görünüyor. Küçük kazalara müsait bir gününüzdesiniz, dikkatli olun.

BALIK:

Kişisel yatırımlarınızı ve finans konularınızı gözden geçirmeniz gereken bir gün. Yakın ilişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygusal bağlarınız, kendinizi ifade etmeniz açısından size güçlükler yaratıyor. Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA