• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.11.2018, 00:00

KOÇ:

İş bağlantılarınızda disiplinli çalıştığınız bir gün. Çalışma hayatınızda sorgulayıcı davranıyorsunuz. İş arkadaşlarınızdan yüksek bir performans beklerken, onların kapasitesinin sizinle aynı olamayacağını düşünmelisiniz. Zorlayıcı yönlerinizden çekinebilirler.

BOĞA:

Hızlı düşünüyor ve çabuk karar veriyorsunuz. Bazı işlerinizin ertelenmesine tahammülünüz olmadığı için, çevrenizi de bu konuda sıkıştırabilirsiniz. Çekici tavırlarınızla partnerinizi etkileyeceksiniz. Kişisel cazibenizin yüksek olduğu bir gün.

İKİZLER:

Bugün, yoğun duygularınızı karşı tarafa yansıtmak isteyeceksiniz. Romantik yönleriniz ortaya çıkarken, kuruntulu yönlerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Hoşnut olmadığınız bu durum için, dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. Akıl almaya ihtiyacınız var.

YENGEÇ:

Yakın dostlarınızı sınama gereği duyacağınız bir gün. Beklentileriniz konusunda alınganlık gösterebilirsiniz. Onların sizi anlamadıklarını sanıyor, olayları gereğinden fazla abartıyorsunuz. İletişimde kuracağınız zincir halkası, her konuda sizi bilgi sahibi yapacaktır.

ASLAN:

Disiplinli ve inatçı tavırlarınızda haklı olduğunuz çok neden olabilir. Çevrenizi sorgularken, olayları tek yönlü düşünüyorsunuz. Bugün, işinizi doğru bir şekilde yapmak istiyorsanız, elinizdeki doneleri değerlendirmeli ve ayrıntılar üzerinde durmamalısınız.

BAŞAK:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizde yoğunluk artışı var. Derin düşünmenize neden olan konular, meraklı yapınızın uç boyutlarını ortaya çıkarıyor. Bugün, her şeyi sorgulama gereği duyuyorsunuz. İkili ilişkilerinizde aşırıya kaçabilirsiniz.

TERAZİ:

Gücünüzün üstünde bir çalışma temposu içindesiniz. Bugün, örgütleme ve planlama yeteneğiniz çok güçlü. İlişkinizde dengelerinizi korumak zorunda kalacaksınız. Verdiğiniz sözleri yerine getirerek, düşüncelerinize belli bir rahatlık kazandıracaksınız.

AKREP:

Ay, sizin gibi su gurubu olan Balık'ta ilerliyor. Duygusal yönlerinizi daha da belirgin hale getirirken sizi değişken düşünmeye zorluyor. Olayları incelemeden karar vermek istemiyorsunuz. Önemli aşamalar içindesiniz. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün.

YAY:

Zeki ve pratik düşünceleriniz sayesinde çözemeyeceğiniz bir problem yok. Bugün, kişisel yeteneklerinizin takdir edilmesini istiyor ve hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Çevrenizdeki olaylara çekimser davranmamalı ve kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

OĞLAK:

Bugün büyük şeyler düşünüyor ve kendinizi her konuda haklı görüyorsunuz. Kapasiteniz çok yüksek ve istediğiniz koşulların oluşmasını sağlayıncaya kadar sabırlı davranmak niyetindesiniz. İçinize döndüğünüz zaman yalnızlık duygusu sizi rahatsız edebiliyor.

KOVA:

Araştırma yaptığınız konularda sır vermek istemiyorsunuz. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, derin düşünmenize neden olacaktır. İstediğiniz disiplini kurmak için gerekli donanıma sahipsiniz. Yeni sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir.

BALIK:

Düşüncelerinizden taviz vermek istememeniz, olumlu sonuçlara neden olacaktır. Bugün, bir çok sosyal olayı başlatmak için, gerekli enerjiye sahipsiniz. Farklı düşünceye sahip olanlardan bile takdir göreceksiniz. Hırslarınız konusunda engel tanımıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA