• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.07.2019, 00:00

KOÇ:

Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için, girişimci ruhunuz kullanmalısınız. Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bugün sınırlarınızın ötesinde bir çalışma örneği vereceksiniz. Güvenli yaşamaya özen gösteriyorsunuz.

BOĞA:

Bugün, kaşı cins üzerinde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Sınırlarınızın üstünde sorumluluk alıyor ve sonra da kapasitenizin üstünde çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün.

İKİZLER:

İçinizin bir yerlerinde sürekli olarak, bir türlü gerçekleştiremediğiniz düşleriniz var. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bu tür düşünceler sizi hayata bağlıyor. Fakat, içinde bulunduğunuz gerçek şartları da unutmayın Cesaret ve ataklığınızla grup sporlarında aranılan kişisiniz. Bu nedenle de, ufak tefek kazalar eksik olmuyor

YENGEÇ:

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Girdiğiniz topluluklarda aykırı hareket etmek istemiyorsunuz fakat bulunduğunuz şartlar dikkat çekmenize neden olacak. Olayları küçük iddialaşmaların ötesine taşımamalısınız. Ani gelişecek duygusal olaylara karşı kendinizi hazırlamalısınız.

ASLAN:

Geleneksel yapınızı zorlamadan yumuşak geçişler yapabilirsiniz. İstediğiniz performansı sergileyebileceksiniz. Disiplinsizlikten nefret ediyorsunuz. Çevrenizdeki her şey belli bir düzen içinde olmalı. Kargaşa, iş motivasyonunuzu azaltıyor. Mükemmeliyetçi olduğunuzu artık herkes öylesine kanıksamış ki, onlarda hata yapmaktan adeta korkuyorlar

BAŞAK:

Hayal gücünüzün sınırlarını aşmaktan korkmayacağınız bir gün . Bulunduğunuz ortamlarda, size çekici gelecek kişilerle tanışabilir, onların düşünce tarzlarından etkilenebilirsiniz. Üstün kişileri seviyor olmanız, bazı hatalara neden olabilir. Bazı insanların dış görünüşlerindeki aldatıcılığı, ısrarla görmek istemiyor olmanız, sizi zarara uğratıyor.

TERAZİ:

Bulunduğunuz şartları zekice değerlendiriyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili ayrıntılı hesaplar içinde olabilirsiniz. Son günlerde yaptığınız harcamaların küçük bir bilançosunu çıkarmalı ve bütçenizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Bazı birikimler yapmak için vakit çoktan geldi ve sizde aynı düşünceler içindesiniz.

AKREP:

Gurup çalışmaları için uygun bir gün içindesiniz. Yakın dostlarınızla bir araya gelerek keyifli anlar geçirmeniz mümkün. Düşünceleriniz yakın dostlarınla paylaşmak, onların da fikirlerini almak isteyebilirsiniz. Gizli duygularınızı açığa çıkarmak için acele etmeden, olaylara yumuşak bir şekilde yaklaşmanızda yarar var.

YAY:

Enerjinizin yüksek oluşu sizi rahatsız edebilir. Duygularınızı had safhalarda yaşıyorsunuz.. Bugün duygularınızı içinizde saklayamıyorsunuz. Paylaşıma ihtiyaç hissetmeniz, yanlışlıklar yapmanıza neden olabilir. Sonradan pişman olacağınız hatalara çok yakınsınız ve bugün, her zamankinden daha fazla temkinli olmalısınız.

OĞLAK:

Güneş karşıt evinizde ilerliyor., Yanınızda çalışan kişilerle aranızda görüş ayrılığı olabilir. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, ihmal ettiğinizi düşündüğünüz sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Daha fazla iş düşünmenin anlamı yok. Geleceğiniz için yatırım yapmaya ihtiyacınız var. İş bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

.KOVA:

Karar vermeden önce öylesine ince eleyip sık dokuyorsunuz ki, çevrenizdeki kişileri canından bezdirebilirsiniz. Maddeyle aranız iyi olsa da fazla düşündüğünüz bir konu değil. Son günlerde gereksiz detaylar yüzünden canınız bir hayli sıkkın. Sebep siz değilsiniz. Her şeyi bir kenara itmelisiniz. Ufkunuz bir hayli açık.

BALIK:

Kişisel ilişkilerinizde sezgiye dayanan bir duygusallığınız var. İyimser yapınızı başkalarının anlaması mümkün değil.. Özellikle sevdiğiniz kişiler, anlamsız sorularla yaşamaktan bıktı. Hep kendinize ait, hiç kimseyle paylaşmadığınız bir yönünüz var. Duygularınızı sürekli denetim altında tutmakla yanlış yapıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA