• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.07.2019, 00:00

KOÇ:

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

BOĞA:

Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Bugün yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız.

İKİZLER:

İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Çabalarınız ve amaçlarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için konuları bütün yönleriyle kafanızda şekillendirmeniz gerekiyor. Bu dönem yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alıyorsunuz.

YENGEÇ:

Çevresel ilişkilerinizi duygusal anlamda yargılayarak bir yerlere gelmeniz mümkün değil. . Kazançlarınızla ilgili, sınırlarınızı genişletmek isteyişinizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz. Duygularınızı ifade ederken, yumuşak bir tarz kullanacak ve onları ikna etmesini başaracaksınız.

ASLAN:

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız. Genital organlarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

BAŞAK:

Beklediğiniz fırsatların karşınıza çıktığını veya birtakım hukuksal konularının sonuçlandığını göreceksiniz. Yakın çevrenize güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Birçoğunuz yurt dışı avantajlarını kullanacaklar. Sağlığınız konusunda, varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

TERAZİ:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz. Fakat bağımsızlık duygularınızda biraz çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtmaktasınız.

AKREP:

Hayal kurma yeteneğinizi güçlü olmasıyla beraber, sevdikleriniz için iyi şeyler yapmayı arzulamanız sizi farklı davranışlara koşullandırmış olacak. Sakinlik arayanlar için, mükemmel bir gün olacak. İç dinginliğinizi sağlama açısından bir fırsat olan bu günlerde, mistik konularla da ilgilenebilirsiniz.

YAY:

Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı seven kişiliğinizle bugün, katılacağınız toplantılarda duygusal konuşmalarınızla dostlarınız arasında motivasyon performansı sağlıyorsunuz. Sözleriniz etkileyici ve anlamlı olacak. İş gücünüzün yüksek olmasından dolayı, bir çok arkadaşınız sizinle ortak iş yapmak isteyecekler.

OĞLAK:

İçsel olarak yapmak istediğiniz ve size manevi dinginlik sağlayacak bazı konular, günlük işlerinizde aksaklıklar yaratabilir. Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız.

KOVA:

Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz. Küçük seyahat planları yapacaksınız.

BALIK:

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Bu arada, önemli ticari değişimlerin arifesinde iseniz, bunları de bir süre yavaşlatın. Planlarınızı yeniden gözden geçirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA