• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.07.2019, 00:00

KOÇ:

İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Enerjinizi dengeli kullanmalısınız. Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istemeniz yüzünden sinirli ve huzursuz oluyorsunuz. Ortak görüşlerinizi alacağınız özel dostlarınızın fikirleri önem kazanacaktır..

BOĞA:

İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Bugün hedefleriniz konusunda oldukça olumlu bir tablo çiziyorsunuz. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

İKİZLER:

Duygularınızın özel bölümlerini hiç kimse paylaşmak istemiyorsunuz. İçten içe huzursuz olduğunuz ve giderek kafanızda yoğunlaşan konularla ilgili olarak, iletişimde bulunacağınız bazı yerlerden alacağınız pozitif etkiler ve yapacağınız telefon görüşmeleri, sizi rahatlatacak. Bugün çevresel koşullarınızı iyice analiz etmenizde fayda var.

YENGEÇ:

Siz; güçlü bağların kişisi olduğunuz için, çalıştığınız yerde de sevdiklerinizin her türlü sorunuyla yakından ilgileniyorsunuz. Fakat eleştirilmeye de, gelemediğiniz halde; siz çevrenize aynı şeyi yaparak, tartışma konusu başlatıyorsunuz. Bugün, daha inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.

ASLAN:

Toplumsal yaratıcılığınızı güçlü olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu bir gün. Eğlenmeye vakit ayırmalı ve kendinize vakit ayırmalısınız.

BAŞAK:

Ay para evinizde ilerliyor. Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi konularla ilgili ilginç ve üstü kapalı planlarınız mevcut. Artık temeli sağlam kararlar almak istiyorsunuz.. İlişkilerinize yeni bir düzen getirmeli ve çevresel koşullarını kesinleştirmelisiniz.

TERAZİ:

Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edecek amaçlarınıza yaklaşıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde kendiniz farklı bir şekilde ifade edeceğinizi biliyorsunuz. Beklediğiniz konuların ayağınıza gelmesi sizi olumlu motive edebilir. Duygularımızı doğru kullanabileceğimiz bir gün.

AKREP:

Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Sağlık konusunda diş problemleriniz size sorun yaratabilir.

YAY:

Yeni projeler üstünde çalışıyor olmanız, günlük işlerinizin aksamasına neden oluyor. Her iki olayı da dengelemelisiniz. Güçlü tutkular size göre değil. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor. Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün.

OĞLAK:

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz.. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Geceleri uykusuz kalmamaya çalışmalısınız.

KOVA:

Ailenizle ilgili konulara duyarsız kalamadığınız için, bugün takıntılı konularının başında sevdikleriniz geliyor. Bugün doğal davranmak yerine düşünmeli ve yorumlarınızı içinize saklamalısınız. Sizin açık ve samimi sözleriniz bazılarının işine gelmeyebilir. Bırakın çevrenize yardım etmeyi ve kendi duygularınıza yönelin.

BALIK:

Bugün kombinasyon içinde çalıştığınız kişilerden oldukça olumlu bir destek görmeniz sizi daha da yukarlara taşıyacak projeler içinde olmanızı sağlayacak. Enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız .

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA