• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmirli sanayicinin uzun boylu sevgilisi KAHRAMAN DURAK

İzmirli sanayicinin uzun boylu sevgilisi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2017, 00:00

Geçtiğimiz hafta buradan yazmıştım, 'İzmir cemiyet ve eğlence hayatı ile ilgili, çalışmalar yapacağım. Ufak ufak tüyolar gelmeye başladı ancak hepsini derlemem gerek. Büyük bombalar var gibi' diye. İşte efendim başlık bu bomba ile ilgili. İzmir'den çıkan ve zirveye hızla ilerleyen 'O ses Türkiye Yarışması'nın parlayan yıldızı Feryal Sepin'i dikkatli takip edin gümbür gümbür geliyor çünkü.

ÇOK GÖZ ÖNÜNDE

Son konum ise vizyona giren yerli filmlerle ilgili. O kadar çok sinema filmi vizyona giriyor ki Cem Yılmaz dahil herkes gişe kaygısı yaşıyor. Bu kaygı da reklam kokan sansasyon haberlerini tetikliyor.
Gelelim bombamıza...
Aldatma, ikinci kadın haberleri derken, magazin gündemi bu haberlerin sonrasında yaşanan tartışmalarla devam ediyor... Geçtiğimiz haftalarda yazmıştım, 'İzmir'in erkekleri daha çok konuşuluyor' diye ama bu haftaki iddiam İzmir'de tüm iş ve cemiyet hayatının çok çok yakından tanıdığı sanayici evli iş adamıyla ilgili... Heyecanlanıp, "Kim kim? Acaba" diye kendinize soracaksınız eminim ama siz yazının devamını okuyun da bakın neler oluyormuş İzmir'de benden öğrenin.

SÜREKLİ BASINDA

Efendim önceki satırlarda da ifade ettiğim gibi bu iş adamı evli ve bir çocuğu var. Ailesi, anne, baba, kardeşi, eşi yani tüm soy adındaki akrabaları, hem ekonomi hem de magazin sayfalarında.
Hani bizim (Can Can) dediğimiz o sayfalarda bir hafta gözükmeseler ne oldu acaba diyeceğiniz isimler.
Bu iş adamı ve sanayici kişi, aynı zamanda bir ülkenin de İzmir fahri konsolosuymuş. Nereden mi biliyorum?
Alsancak'ta iş yeri bulunan sevgilisini son model Alman otomobili almaya geldiğinde plakadaki yeşil zemine yazılı (CC) madalyonundan biliyorum. Haftada bir iki buradan sevgilisini alıyormuş. Evli, sosyetik, lezzet ve aşk tutkunu iş adamımız aslında İzmir cemiyetinin çok yakından tanıdığı bir isimle aşk yaşıyor. Beyefendinin eşinin tanımama ihtimali yok. Eşi hanımefendi ise bu durumu biliyor mu? Bilmiyor mu? Haberim yok ancak, onu da geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da uçaktan indikten sonra yakışıklı genç bir erkeğin arabasına binerken görmüşler.
Bu kadar göz önünde olması beni şaşırttı. İddialar, dedikodular bu.
Peki kim bunlar? Söylemem elbette onu da siz bulun...

TÜRKİYE BU SESE KULAK VERMELİ

Sezen Aksu'dan Sıla'ya onlarca sanatçının çıktığı İzmir'den yeni bir isim daha geliyor bence. Kim mi? O Ses Türkiye Yarışması'nda dört jüri üyesinden üçünü döndürmeyi başaran Feryal Sepin. Yıllardır İzmir'de sahne alan Sepin 'Alto' sesi ile Ebru Gündeş ve Linet gibi en ağır eserlerin altından kalkıyor ama onların taklidi değil. O 'Feryal' olarak geliyor.
Geçtiğimiz günlerde oturup sohbet ettik...
O anlattı ben dinledim.
Feryal, pop dalında ortalığı sallayacağa benziyor.
20 yıllık magazin gazetecisi ve yüzlerce sanatçının sahnesini izleme fırsatı bulan biri olarak diyorum ki 'Türkiye bu sese kulak ver' yolun açık olsun İzmirli Feryal...

GİŞE KAYGISI NELER YAPTIRIYOR BÖYLE!

Cem Yılmaz çıktı önce dedi ki 'Bundan sonra sosyal medyadan paylaşım yapmayacağım' sonra ne oldu, yeni film projesi devreye girdi hooop sosyal medyaya dönüş. Her gün bir Türk filminin galası yapılır oldu neredeyse, her yerde bir gala. Ne oldu peki? Hemen filmde rol alan isimlerle ilgili sansasyon haberleri.
Önce Murat Boz'un evinin dinlendiği konusu. Ardından Hadise'nin bu konuyu alevlendirmesi, peşinden Murat Boz'un konuyla ilgili açıklamaları. Daha sonra Barış Arduç, Elçin Sangu'nun sinema filmi ile ilgili sansasyon haberleri patlamaya başladı.
Elçin Sangu ve Barış Arduç aynı odadan çıktılar iddiası biraz konuşuldu. Baktılar ki o kadar ses getirmedi bu kez Elçin Sangu 'nun sevgilisi Yunus Özdiken'in, Sangu için 'İsviçre'de büyümedik' açıklaması ve son olarak Özdiken'in Sangu'yu genç bir kadınla aldattığı iddiası.
Bu kadının Elçin Sangu'nun asistanı, Beril çıkması. İşte tüm bu anlattıklarımın özeti ise 'GİŞE KAYGISI'
İYİ PAZARLAR

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA