• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Elele zafere GÜRKAN ERTAÇ

Elele zafere

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.02.2016, 00:00
Türk Voleybolu Avrup'da fırtınalar estiriyor, her kupada şampiyonluğa koşuyor. F.Bahçe Grundig, Polonya'nın Chemik Police'ini her iki maçta da 3-0 yenerek çeyrek final vizesi aldı. Polonyalı pasör Skorupa'nın mükemmel yönettiği Kanaryalar'da G.Koreli ve Sırp yıldızlar Kim Keong ve Mihajloviç smaçlarıyla rakibi dağıttı. İki ekibimizin düellosunda ise zafer Vakıfbank'ın oldu. İlk maçta 3- 2 yendiği Eczacıbaşı VitrIA'ya bu kez set vermedi. Vakıf'ta Rasiç, Sloetjes, Kruijf ve Gözde'nin etkin oyunları turu getirdi. F.Bahçe ile Vakıfbank 4'lü finale yükselecekler ama Avrupa Şampiyonluğunu hakeden iki takımımızdan birinin yolu maalesef kapalı. Çünkü kahrolası statü, iki takımdan birinin final yolunda elenmesini gerektiriyor. Birçok kez yazdık, uygulamanın sporcu başarı özgürlüğünü kısıtladığını, ayrıca aynı ülke takımlarının birbirleriyle maçlarında şike yapacakları gibi bir kötü anlayış olduğunu belirttik ama nafile. CEV Kupası çeyrek final rövanşında G.Saray Daikin, süper oynayıp Polonya'nın Impel'ini İstanbul'daki gibi deplasmanda 3-1 yenip yarı finale yükseldi. Başarılar dizisine Bursa ve Trabzon takımlarını ekleyelim. CEV Challenge Kupası'nda Bursa B.Ş.B, Belçika'nın Asterix'ini, Trabzon İmperial Hastanesi İ.Ocağı İsviçre ekibi Aesch'i 3-1 yenip yarı finale çıkmayı başardılar.

İzmir'de 29 Şubat voleybol şenliği

Türkiye Voleybol Federasyonu bu sezon Şubat ayının 29 çekmesinden yararlanıp tüm Türkiye'de etkinlikler düzenledi. Pazartesi İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda da çeşitli etkinlikler yapılacak. Kadın-Erkek Veteran takımları ayrı ayrı 29 sayılık tek set üzerinden karşılaşma yapacak. Daha sonra kadın-erkek karışık maçları yapılacak. Şölene İzmir'in eski milli oyuncuları katılacak, zevkli dakikalar yaşanacak. Biz de onları yeniden izlemenin büyük zevkini yaşayacağız... Orada buluşalım...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA