• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Vakıfbank’a bir dev geldi GÜRKAN ERTAÇ

Vakıfbank’a bir dev geldi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.09.2016, 00:00

Vakıfbank, Voleybol Sultanlar Ligi'nin şampiyon adayıydı. Naz, Gözde Kırdar, Kübra Akman, Hollandalı Sloetjes, Amerikalı Hill ve Sırp Rasiç'li kadrosu mükemmeldi. Üstüne üstlük 2016 Rio Olimpiyatları'nın yıldız smaçörü Zhu Ting'i alarak gücüne güç kattı. Rio'nun en değerli oyuncusu ve en iyi smaçörü seçilen Çinlinin kariyerinde çok sayıda "en iyi oyuncu" ve "en iyi smaçör" ünvanları var. 22 yaşında ve 1,95 metre boyundaki oyuncu, geçen yıl FIVB Dünya Kupası'nda ülkesiyle birlikte şampiyonluk yaşadı. Vakıfbank, Filipinler'de 18- 23 Ekim'de düzenlenecek FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyonluk bekliyor.

Yüzakımız Kasaba

Voleybol Federasyonu, 2017 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası Elemeleri 2. Etap E Grubu maçlarını tarihte Kasaba adıyla bildiğimiz Turgutlu'ya verdi, iyi de yaptı. Kasabalılar, ayyıldızlı oyunculara nasıl destek verilirmiş, konukseverlik nasıl gösterilirmiş, en güzel örneklerini gösterdiler, kusursuz bir organizasyon düzenlediler. Yıldırım Beyazıt Salonu'nda üç gün adeta milli bir bayram yaşandı. Kadın, erkek, çoluk çocuk, bando eşliğinde tatlı saatler geçirdiler. Milli Takımımızın bu grubu şampiyon bitirmesi bu güzel festivalin en tatlı tarafıydı. Tabii ki Kasaba'nın gururu Seramiksan'ın organizasyonda aslan payını aldığını söylemek de vefa olur. Federasyonun Turgutlu'ya yeni yeni organizasyonlar vereceğini öğrenmek de en güzel tarafıydı olayın.

ARKAS'ın ilk özel maçları

Efeler Ligi'ne ve Avrupa Kupalarına hazırlanan Arkas, bugün ve yarın ligin yeni ekiplerinden Afyonkarahisar Belediyespor'u ağırlayacak. Atatürk Voleybol Kompleksi'nde bugünkü karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Aynı rakipler, yarın saat 14.00'te aynı salonda bir kez daha oynayacaklar.
Başantrenör Glenn Hoag, bu maçlara milli karşılaşmalardan sonra takımlarının son durumunu görmek açısından önem verdiklerini söyledi

Tecavüz Küba Milli Takımı'nı dağıttı

Finlandiya'daki FIVB Erkekler Dünya Ligi'ne katılan Küba Milli Takımının 5 oyuncusu otel personeli kadına topluca tecavüz ettikleri gerekçesiyle hapis ve para cezalarına çarptırıldı. Takım kaptanı Rolando Cepeda Abreu (27), Abrahan Alfonso Gavilan (21), Ricardo Calvo Manzano (19), Osmany Uriarte Mestre (21) beş yıl, Luis Sosa Sierra (21) ise üç buçuk yıl hapis cezası aldı. Mahkeme ayrıca, oyuncuları 24'er bin euro tazminat ödemeye mahkum etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA