• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ayıbı örttüler GÜRKAN ERTAÇ

Ayıbı örttüler

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.09.2016, 00:00

Aziz Yıldırım'ın 18 yıllık başkanlık döneminde F.Bahçe'ye kazandırdığı tesislere hayran kalmayan taş olur. Ülker Saraçoğlu Stadı, Ülker Sports Arena, Topuk Yaylası Tesisleri, daha neler neler. Ama F.Bahçe'nin onun döneminde sportif yönden, özellikle lokomotif branş futbolda ne kadar gerilediğini taraftarlar kahrolarak izliyordu, "Şerefli ikincilikler" denilerek üstü örtülmeye çalışılan hezimetlerle... Şampiyonluklara alışmış, gol krallıkları yaşamış, rakiplere dudak uçuklatan şanlı tarihe sahip bu takımın hele bu sezon ilk 3 maçta tek bir galibiyet alamaması, G.Saray ve Beşiktaşlı taraftarların, "Düşer mi?" diye alay etmelerine yol açtı. Bu nedenle dünkü Kasımpaşa galibiyeti teselli mükafatı oldu sadece, rakiplere de susturucu taktı. Adam var, adamcık var.
F.Bahçe durdu, durdu, turnayı gözünden vurdu.
Son anda transfer edilen Jeremy Lens isimli kara panter tam aranan kanmış. Maç boyunca ileri geri çalıştı, top kesti, adam markajı yaptı, gitti, harika asistle Emenike'ye nefis 1 gol de attırdı. Ötekiler Lens'ten ders almalı, biraz utanmalı. Avrupa patentiyle gelip tek maç alamayan Van Persie nerede?
Avrupa Şampiyonasında harikalar yaratan Neustadter yedek kulübesini şenlendirsin diye mi alındı? Bursa'da gollerin kralı iken F.Bahçe'de mahalle beceriksizi haline gelen Fernandao'yu gören var mı? Ya Roma'ya "Pişsin" diye gönderip, döndüğünde "İşte bizim orta sahadaki beynimiz" diye lanse ettiğimiz Salih Uçan 18'e bile giremiyorsa bu nasıl bir kadro salatasıdır?
Sow niye bir haftada kızağa çekiliyor, inanılmaz. Bir sezonu mahveden Pereira'nın yerine futbol kariyerini noktalayacağı sırada evinde otururken çağrılan Dick Advocaat'tan ben şahsen fazla umutlu değilim.
Orta sahayı Mehmet Topal-Ozan Tufan-Josef gibi üç defansif adamla kurduğuna bakılırsa. Hele de maçın yıldızı Lens'i çıkartması akıl karı değildi.
Tepki gösterdiği için haklı değil mi? Sow girer girmez golünü attı, Hollandalıyı utandırdı. Atak yapamadığı halde oynatılan Hasan Ali'nin yerine son dakikalarda giren İsmail'in harika golü kime hediye ? Sorunlar yaşayan moralsiz Kasımpaşa'yı farklı yendiğiniz için sakın ola ki böbürlenmeyin.
Bu üç puan ayıbınızı biraz olsun örter, o kadar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA