• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Lens’ten yılbaşı piyangosu GÜRKAN ERTAÇ

Lens’ten yılbaşı piyangosu

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2016, 00:00

F.Bahçe için Trabzon'daki 2016'nın son maçının değerini hesap etmek mümkün değildi. Sen de 6 puan, ben diyeyim 9 puan.
Çünkü kazanmaktan başka çare yoktu. Başakşehir 8 puan, Beşiktaş 7 puan, Galatasaray 5 puan öndeydi. "Lig uzun maraton" demeyin, bir takımla, hadi 2 takımla birden şampiyonluk mücadelesi yaparsınız da, 3 takımla birden çok zordur.
Birisi haftayı puansız geçse bile diğerlerinin de kazanmaması için mucizeler gerekir. Hele senin Bursaspor, Galatasaray, Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanların varsa. Ama Fenerbahçe "Korku Tüneli"nden başarıyla geçerek dezavantajı avantaja çevirdi.

Büyük avantaj elde etti

Bundan sonra peşpeşe Adana ve Başakşehir'le içerde oynuyorsun, alacağın 6 puanla zirvedeki ağırlığını artırırsın. Trabzon'da Avni Aker Stadı sezon başından beri ilk kez tıklım tıklım. Belli ki Trabzon iki takım arasındaki rekabeti, "Ne olursa olsun kazanayım"a çevirmiş. F.Bahçe de atmosferden ürkmüştü. Karadeniz Takımı son derece hırslı başladı, Mustafa'nın füzesinin üst direğe çarpıp dışarı gitmesi Fener'e ihtardı.
Topal ve Neustadter'in gördüğü sarı kartlar endişeleri artırdı. Ve sonra Jeremain Lens çıktı sahneye.
Öyle bir korner attı ki Josef'in kafasına, adres teslimi. Brezilyalı vurmasa ayıptı, vurdu, Onur'u geçen topa Yusuf Erdoğan kalecilik yapınca Ali Palabıyık penaltıyı verdi.

Gol şirketinin ortağı Sow

Trabzonspor'un, Yusuf gibi önemli silahın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Fernandao penaltıyı az daha kaçırıyordu ama Onur'un parmaklarından sıyrılan top ağlara gidince ve rakip de eksik kalınca F.Bahçe stresi üzerinden attı.
Lens and içmişti bu maçı tek başına almaya. Sağdan Onazi'yi traktör gibi sürerek geçti, Gol Şirketi'ndeki ortağı Sow'a, "Al da at" dercesine harika pasladı, o da gereğini yaptı. Lens'den 7 asist, Sow'dan 7 gol. Ne muhteşem ikili. Lens 2. devrede de Fernandao'ya öyle bir asist yaptı ki, bomboş atamayınca "Kazma" demeyesin, de ne diyesin.
Ardından 6 pastan golü kaçırıp saç-baş yoldurdu.
Ama Lens'in şovu bitmemişti. Süper sihirbaz götürdü, götürdü çaktı ve 3. gole imza atarak, "Bu gece benim gecem" dedi. Helal olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA