• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bizim ligde müthiş maçlar GÜRKAN ERTAÇ

Bizim ligde müthiş maçlar

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2016, 00:00

Ege'den 8 takım oynadığı için Ege Ligi diye adlandırılan Kadınlar 1.Lig A Grubunda yarın yine birbirinden güzel maçlar var. İst.Beylikdüzü kaçıyor, bizimkiler kovalıyor.
Program şöyle:
14.00 Salihli-KSK, 14.00 Y.Bayramiç-Beylikdüzü, 14.30 Işıkkent-Maltepe Yalı, 15.00 Bursaspor- Yeşilyurt, 16.30 Manisa B.Ş.-Alaşehir B., 17.00 Balıkesir-Vakıfbank, 18.30 ARKAS-Rota K.

SAVULUN KAF-KAF GELİYOR

Onlar, taşıma suyla değirmen dönmeyeceğinin bilincine nihayet varmışlardı.
Yıllarca yabancı oyunculara bel bağlayıp, bir yararını görememişlerdi, üstelik yüzlerce dolarları, Euro'ları da kaptırdılar.
Sonunda Sertan Ergüven gibi bir idealist başkanı, takımın başına da bu spora kendini adamış, fedakar başantrenör Tamer Çamlıbel'i getirdiler. İlk buluşmamızda Çamlıbel, hiç unutmuyorum, camiaya seslenmiş, "Gençlerimiz oynadıkça, kazandıkça daha iyi olacağız.
Bunun için zamana ihtiyacımız var. Yeter ki seyircimiz, camiamız bizi desteklesin" demişti. Vefalı KSK'liler bu uzatılan eli kavramaz mı ? Önceleri Mustafa Kemal Paşa Salonunda 100 kişi vardı, sonra 500'e çıktı, Kaf-Kaf evinde namağlup gidince son yılların seyirci rekoru kırıldı, Bursaspor maçında 3 bin kişi vardı. Milyonlar harcayan ezeli rakip Bursa'yı set vermeden ezdiler. Yerli malı KSK, İzmir'de hiçbir maçı kaybetmedi. Rota'yı 3-2, Yeşilyurt'u 3-0, Vakıfbank'ı 3-1, ARKAS'ı 3-1, Balıkesir B.Ş'B'yi 3-1 yenmişlerdi.
KSK dev bütçeli takımlar arasında gençleriyle zirveye oynuyor ya, helal olsun.

ARKAS, YENİ SAYFA AÇACAK

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Rus Zenit Kazan'a İzmir'de 3-0 yenildikten sonra bunun moral bozukluğuyla ligde de Maliye Milli Piyango'ya 3-1 teslim olan ARKAS ligde yarın saat 16.30'da İzmir'de güçlü rakibi İst.B.B'yi yenerek taraftarıyla barışmak istiyor. ARKAS'ımızı desteğe devam edelim.

AVRUPA TİTRİYOR

Yaşlı kıta Avrupa kar-buz, kışın en kötü günlerini yaşıyor ama Türk Takımlar voleybolda salonları ısıtıyor, Avrupa Kupalarında Rus, Alman, Bulgar, Rumen, karşısına kim çıkarsa çıksın yeniyor. CEV Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank, Rusların ünlü takımı Uralochka'ya sadece tek set verdi. Çinli dev smaçör (1.98 m) Zu Thing'in 32 sayıyla kahramanlaştığı maçta son iki sette Ruslara sadece 16 ve 13 sayı vermeleri buldozer gibi ezdiklerinin göstergesiydi. Eczacıbaşı da Alman Dresdner'i deplasmanda 3-0 yenerken mükemmel voleyboluyla gurbetçilerimizi coşturdu. CEV Cup'ta Çanakkale Belediye'nin, Bulgar Levski Sofya'yı 3-0 yenerken, üç sette toplam 35 sayı vermesi gerçek bir zaferdi. Aynı kupada Bursa B.de Rumen Stinta'yı evinre 3-0 devirerek şaşırttı. Bizi dışlamak isteyen Avrupalılara sporla ders vermek ne güzel.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA