• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sambacı Seramiksan GÜRKAN ERTAÇ

Sambacı Seramiksan

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.12.2016, 00:00

Sultanlar Ligi başlarken otoriteler Seramiksan'ı düşme adayları arasında gösteriyordu.
Nedenini de, deneyimsizlik, tecrübesizlik olarak açıklıyorlardı.
Gerçekten son 3 haftaya kadar işler kötü gitti. Ama Brezilyalı antrenör Angelo Veircesi'nin işbaşına gelmesi Kasaba ekibini coşturdu.
Adeta filede samba yapan Seramiksan, gitti Dünya Şampiyonu Eczacıbaşı'nı İstanbul'da devirdi.
Ardından İdmanocağı'nı 3-0 yendi, Çanakkale Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek tehlikeli bölgeden süratle sıyrıldı.
Bundan sonra rakipler Seramiksan'dan korksun.

Ege duble yapabilir

Ege Voleybolu özelikle Manisa'nın önderliğinde başarıdan başarıya koşuyor. Seramiksan'dan sonra bir takımı daha Sultanlar Ligi'ne çıkarmak için büyük avantaja sahibiz. İstanbul Beylikdüzü devreyi lider kapadı ama, Manisa BŞB.'ye, Karşıyaka'ya, Rota Koleji'ne, Balıkesir'e ve Bursaspor'a zor deplasmanları var. Alaşehir Belediye, Karşıyaka ve Manisa B.Ş.Belediye her an zirveye çıkabilirler. Bursaspor 5.sırada ama yarışı sonuna dek sürdürebilir.
İzmir temsilcisi Işıkkent dipten sıyrılmak için takviye yapmalı. Yılbaşı Tatili'nden sonra 8 Ocak'ta kaldığımız yerden devam. Haydi hayırlısı.

Yediveren Kaf-Kaf

Elbette yabancı voleybolculara karşı değiliz. Dünya onlarla dolu, onların sırtında yürüyor. Ama Türk kızlarının, yabancısız elde ettiği başarılara nasıl seviniyor, nasıl kıvanç duyuyorum bilemezsiniz.
Sizin de benim duygularımı paylaştığınıza inanıyorum.
İşte KSK... Taşıma suyla değirmen dönmeyeceğinin bilincine nihayet vararak özkaynaklara yöneldiler, ilk yarının son 7 maçını da kazanarak 7'de 7 yaptılar.
Başantrenör Tamer Çamlıbel bu başarının baş kahramanı.
2016'yı yorumlarken, "Genç bir kadroyuz. Başta çocuklarım zirve mücadelesi yapacaklarına inanmıyordu, kazandıkça güvenleri geldi.
Artık ilk seti kaybetsek bile, "Biz bu maçı kazanırız" diyorlar.
Taraftar da bize inandı, Bursa maçına 3 bin seyircinin gelmesi ne muhteşem.
7 maçlık rekorumuzu Alaşehir ve Rota maçlarını galip bitirerek 9'a çıkarmak istiyoruz" yorumunu yaptı. Çamlıbel'e göre, yarış 4 takım arasında.
Beylikdüzü, Alaşehir, KSK ve Manisa. Balıkesir de zorlar görüşünde. Tek dezavantajı, Yasemin ve Ezgi'nin Genç Milli Takıma gitmeleri olarak görüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA