• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ders çıkarılım GÜRKAN ERTAÇ

Ders çıkarılım

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.01.2017, 00:00

Pınar Karşıyaka dün az kalsın FIBA'ya maça 16-0 önde başlayan ve 21 sayı öne geçen bir takım ne hatalar yaparsa rakibini oyuna ortak eder onun bandını hazırlayacaktı. Kaf-Kaflar mükemmel savunmayla rakibine 6 dakika sayı attırmadı.
Maçlarda rakibi tam çökerteceksin ondan sonra gençlere şans tanıyacaksın. Markovic, Summers harika oynarken maçın koptuğunu düşünerek yerine Alp'i aldı. Ponitka'yı da dışarı çekip Petway ile oynadı.
Alp 18 yaşında ve Türk baskeboluna büyük hizmetler edecek bir yetenek. Ama ondan bu maçın tansiyonunu taşımasını beklemek Markovic'in hatasıydı. İşi garantile sonra gençleri oynat. Rus Milli Takımı'nın eski yıldızı all-star Sergei Bykov'u ve üç Amerikalıyı kadrosunda bulunduran Avtodor, Pınar Karşıyaka'nın savunmada çökmesini ribauntlarda dağılmasını fırsat bilerek 15 sayılık seriyle farkı 6 sayıya kadar düşürdü. Kaf-Kaf'ın sorunu oyuncularının bir istikrar tutturamaması. Belediye lig maçının yıldızı Green dün döküldü. Boş pozisyonlarda bile atmaktan çekindi. Takımın sezon başından beri skor yükünü çeken Brown son maçlarda beklenen randımanı veremiyor. Bereket Summers dün sazı eline aldı, 23 sayıyla takımını sırtladı ve Rusları adeta tek başına yendi. Owens'ın savaşçı kişiliği ve mücadelesinide alkışlayalım. İşin sevinilecek tek tarafı bu galibiyetle FIBA Şampiyonlar Lig'in de ikinci tura kalmayı hemen hemen garantilemek. Büyük yeşilkırmızılı taraftara sitem. Hani her maçta, "Ölümüne Kaf-Kaf idi" maç seçmek ve takımı bazı maçlarda yalnız bırakmak yakışmadı.
Ayrıca oyunculara hakaret etmeye, küfretmeye hiç hakkımız yok. Kötü oynasalar da hakketmiyorlar, destekleyelim. Böyle yaparsak maçtan sonra da bizle galibiyet sevincini paylaşmalarını beklemeyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA