• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Öp Elmas’ın elini GÜRKAN ERTAÇ

Öp Elmas’ın elini

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2018, 00:00

Son yılların en başarısız sezonunu yaşayan F.Bahçe Konya'da da tel tel döküldü. Konyaspor'un bir topu direkten döndü, fırsatlar kaçırdı, bir gollük top çizgiden çevrildi, gol olup olmadığı VAR'la saptandı. Ve kaleci Harun iki harika kurtarışla gecenin kahramanları arasına girdi. Ama şans meleği bu kez sarı-lacivertlilerin yanındaydı. Kadroyu salataya çeviren ve her hafta ayrı 11'le sahaya çıkan Cocu, 61.dakikada tüm dünyanın transfer radarına aldığı 18 yaşındaki Makedon yıldız Eljif Elmas'ı oyuna almayı akıl (!) etti. Eljif harika bir gole imza atarak Hollandalı'yı ipten kurtardı. Belki bu galibiyet olmasa ya valizini toplayacak ya da yönetim toplatacaktı. Zaten görevde bir Türk antrenör olsa çoktan kovulmuştu.

FENER YİNE DÖKÜLDÜ

Bazı medya organları F.Bahçe kazandı, ilk galibiyetini aldı ya, yine övme yarışına girebilirler ama biz skor yazarı değil, spor yazarıyız. F.Bahçe'nin özlenen, beklenen futbolunu yine oynayamadığını vurgulayalım.
Menajer Comolli belli ki tam bir futbol bezirganı. Transferleri ballandıra ballandıra tanıtıyor, taraftarları umut bulutlarına uçuruyor. Ama er meydanında şapkalar düşüyor, keller görünüyor. Reyes'i tanıtırken, "Tam bir savunmacı" dedi. Oysa Reyes, hataların adamları Neustadter- Skrtel hala defansın göbeğinde oynamayı sürdürürken kenarda oturuyor. Brezilyalı Jailson için, "Orta sahada bir beyin.
Takımı oynatacak, gollere, skora yöneltecek kendisi de atacak" dedi ama Jailson bu hüviyette görünmedi. Benzia belli ki iyi transfer. Bu takımda çok iş yapabilir. Tekniği yüksek, pas kabiliyeti de mükemmel.
Konya galibiyeti moral olur ama Cocu'nun ideal bir 11'i henüz kuramaması tam bir soru işareti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA