• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Phillip Cocu gitsin artık GÜRKAN ERTAÇ

Phillip Cocu gitsin artık

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.09.2018, 00:00

Phillip Cocu için maç, "Tamam mı, devam mı?" niteliği taşıyordu.
Belki kızanlar olacaktır da Beşiktaş maçının kaybedilmesi hayra alamet olabilirdi. Çünkü Hollandalı belki de 1-1 ile yeni bir avans elde edecek, "Biraz daha mı beklesek, tahammül etsek?" tereddütlerine yolaçabilir. Dilerim gönderilir. Ligdeki tüm takımlar yerli hocaya döndüler, Fener hariç. Çünkü yabancılar ligimizi tanımıyor, alışıncaya kadar bütün sezon boşa gidiyor.
Cocu'nun her hafta başka bir 11'le işi çorbaya çevirmesi bunun delili. Konya maçını kazandıran, Avrupa'nın hayranlıkla izlediği Eljif Elmas'ı 56 dakika yedek oturturken sezon başında tukaka dediği Aatif'e sarılması zafiyetinin göstergesi. Bir yabancı çöplüğü haline gelen F.Bahçe'de yabancı futbolcuların da katkısı tartışılır.
Comolli-Cocu ikilisinin Kameni, Valbuena, Isla, Dirar, Soldado ve Frey'i niye kadroda tuttukları halde oynatmadıkları anlaşılır gibi değil. arasında F.Bahçe'nin en iyisi sık sık eleştirilen Hasan Ali idi. Harika iki şutundan birisinde top direkte patladı, birini Karius kurtardı. Sarı-lacivertlilerin golünde yine Hasan Ali, Ayew'e yaptığı harika asistle aslan payını aldı. İlk yarıda boş kaleye topu yollayamayan Ayew ikinci yarıda golü atarak beraberliği sağladı ama hiç de güven verici bir futbol oynamadı.

DERBİDE KALİTE DÜŞÜKTÜ

Kadıköy'de önce gol yememeyi amaçlayan ve "Bulursak atarız" havasında bir maç izledik.
F.Bahçe ilk yarıda daha fazla pozisyon bulan ama beceriksizlik ve şanssızlığı kıramayan bir görüntüdeydi. Her transferi göklere çıkaran ve iyi pazarlayan Comolli, milyonlarca Euro'ya malolan adamlar arasında sadece 2 adamı kazandırmış. Benzia belli ki top ustası, Slimani de gerek fizik üstünlüğü, gerekse top indirmesiyle yararlı. Şişirilen ve göklere çıkarılan, "Top cambazı" denilen Jailson hikaye, Frey'i süs için mi almışlar, oynatmıyorlar, nedir ?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA