• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Arkas spor iyi başladı GÜRKAN ERTAÇ

Arkas spor iyi başladı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.01.2019, 00:00

Efeler Voleybol Liginde ilk yarıyı 5 yenilgiyle 4.sırada tamamlayan ARKAS, ikinci yarıyı deplasmandaki Tokat Belediye Plevne galibiyetiyle açtı, 3-1 kazanarak "Yarışta ben de varım" dedi. Takım olarak iyi oyanayan mavi-beyazlılarda Taht ile Adis hücümda çok etkiliydi. Ligde play-off'ta başarı kazanmak önemli olduğu için şimdiye kadarki sonuçlar bir test niteliği taşıyor. Yeter ki ikinci bölüm başarıyla zirvede tamamlansın ARKAS ikinci maçını yarın saat 16.00'da İzmir'de Arhavi önünde yapacak. ARKAS, CEV Şampiyonlar Ligi'nde dünya devi Perugia'ya yenildi. Ancak gençleri çok önemli tecrübe kazandı ve oyunlarıyla büyük alkış aldılar. Ligde son sırada bulunan Ege temsilcisi Jeopark Kula ise G.Saray deplasmanında 3-2 yenilmesine karşın ümit verdi. Yarın İnegöl'ü yenerlerse bir kıpırdanma yaratabilirler.
Fenerbahçe ise hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor.

DEMİR BİLEK DANIŞMAN OLDU

Voleybol Federasyonu, milli takımlarda görev alan, Türk voleybolunun "Demir Bileği", eski milli smaçör Neslihan Demir Güler'i, danışmanlık görevine getirdi. Başkan Üstündağ, Türk sporuna hizmet etmiş, ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve aktif spor kariyeri noktalamış eski voleybolculara teknik ve idari görevler vererek, camiaya yeniden kazandıracaklarını vurguladı. 1983 doğumlu Demir Güler, voleybola Eskişehir DSİ'de başladı, Yeşilyurt, VakıfBank, CV Tenerife, Eczacıbaşı VitrA ve G.Saray'da 20 yıl süresince önemli başarılar elde etti.

FİLEYE TERÖR GELMESİN

Voleybol en nezih salon sporlarımızın başında geliyor, yeter ki futbol seyircisi, tuttuğu takım uğruna olay çıkarmasın. Son yıllarda seyircilerin yarattığı kötü tabloları yaşamadığımıza şükrediyorduk ki, korktuğumuza uğradık. Beşiktaş-F. Bahçe bayanlar maçında sözümona ezeli rakipler tribünlerde birbirine girdi.
Hakemler ve oyuncular içeri kaçtı. Amigolar arasında pazarlıklar sonunda anlaşma sağlandı ve uzun aradan sonra maç devam etti. Aslında böyle yapılmamalı, salon boşaltılmalıydı.
Fanatiklerin bu güzel sporu çirkinleştirmeye hakkı yok. Maç 2.5 saat sürdü, F.Bahçe tie-break setiyle 3-2 yendi. Voleybolcular birbirlerini kutladı ama DEMİR ÜSTÜNDAĞ olaylara da şaşırdılar.

KSK ALKIŞLANDI

Ligi yabancısız götüren KSK Eczacıbaşı'nın altyapısı niteliğindeki lider Sarıyer'e İzmir'de 3-1 yenildi ama sergilediği oyunla alkışlandı.
Maç öncesi Simay, Begüm ve Elif gibi 3 önemli oyuncsunu kadro dışı bırakan Kaf-Kaf'lar gençlerin başarısıyla ilk seti 25-19 aldı, 3.seti 26-24 vermeseydi belki de maçı kazanabilirdi. Rota Koleji, Balıkesir'de DSİ'ye 3-1 yenildi.
Özateş, B.Çekmece'den set alamadı, İzmir B.Ş.B ise Salihli'yi 3-1 yenerek tehlikeyi savuşturdu, playoff için ümitlendi. Dileğimiz play-off çizgisinden çıkıp 5 ve 6.sıralara inen KSK ve Rota'nın yeniden ilk 4'e girmelerii. Yarınki program: 14.00 Rota-Salihli, 15.30 Yeşilyurt-Balıkesir DSİ, 18.00 İzmir B.Ş.B-Özateş. Karşıyaka, Arkas Spor önünde hükmen kazanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA