• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu F.Bahçe düşer GÜRKAN ERTAÇ

Bu F.Bahçe düşer

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2018, 00:00
T ürk Futbolunun ulu çınarı koca Fenerbahçe tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Artık bırakın büyük takım olmayı, önüne geleni deviren, o eskiden 30-40 haftalar yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertli ekip gitmiş, yerine süklüm püklüm, ne oynadığı ne yaptığı belli olmayan ve de bir Çadır Tiyatrosu'nda oynadıklarını sanan futbolcular güruhu gelmiş.
Süper Ligde her takımın iyi, kötü bir sistemi var, bir tek F.Bahçe'nin yok. Valbuena, Benzia iyi oynayacakmış da, o ilerde kilise direği gibi duran ve 12 maçta sadece 1 gol atan yeteneksiz, kabiliyet fakiri Slimani gol atacakmış da F.Bahçe maç kazanacakmış.
Bu isimler ligin en yüksek para ayan futbolcuları.
Ama bulmuşlar çiftliği, indiriyorlar milyon Avro'ları, umrundaları mı F.Bahçe Aslında Akhisar'daki adı F.Bahçe olan ama o kutsal formayı giymeyi kimsenin haketmediği takımın maçı kaybederek düşme potasına tamamen gömülmesi beni hiç şaşırtmadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor maçı herşeyi gözler önüne sermişti.
Karadeniz ekibi 5 yüzdeyüz gol kaçırmış ve Slimani'nin tesadüfi golüyle 1-0 yenilmişti.
O maç F.Bahçe için gerçek alarmdı ama aldırmadı. Akhisarspor'un büyük takımlara her zaman yaptığı gibi eksik kadrosuyla da olsa bu kez de "Oynamadan kazanma" şansı vermeyeceğini bilmeliydiler.

Bu durum herkesin sonu olur
Ali Koç Yönetiminin devre arasını beklemeden hem Koeman'ı, hem de perde arkasında duran ve hiç ders almıyormuş gibi görünen ve teknik direktörlerin kellesinin alınmasıyla işi geçiştiren, "Hezimetin baş sorumlusu" Comolli'yi göndermesi gerek.
Bilmeliler ki taraftarlar hiç bu kadar utanmadı, hiç bu kadar kahrolmadı. Şimdiye dek sabrettiler ama sabır taşı çatladı. Sadece bu ikiliye değil, yönetime de yönelecek artık eleştiri okları. Bugünden tezi yok Ersun Yanal hemen göreve getirilmeli. Aksi halde bu takım gamsız ve hedefsiz futbolcularla küme düşer. Akhisarspor'u kutluyorum.
Eksiklere rağmen kapasitelerinin üzerinde savaşıp ayakta kalıyorlar.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA