• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bravo Kaf-Kaf GÜRKAN ERTAÇ

Bravo Kaf-Kaf

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.12.2018, 00:00

Yuvadan yetiştirdiği oyuncularla yabancısız Bayanlar Birinci Lig'de başarıdan başarıya koşan Karşıyaka, Salihli deplasmanından da 3-1'lik galibiyetle dönerek, Eczacıbaşı altyapısındaki oyuncuları kullanan Sarıyer'in hemen ardından ikinci sıraya yükselmesini bildi. Başantrenör Tamer Çamlıbel, "Bizim şampiyonluk gibi bir iddiamız yok.
Play-Off'a girmek bile bizim için bir mucize. Çünkü diğer grupta da yüksek bütçeli takımlar var.
Hedefimiz voleybola yeni yetenekler kazandırmak, gençlerin başarısıyla gidebileceğimiz yere gitmek" dedi. Ligde Sarıyer banko. Karşıyaka ile ilk dörde girecek takımlar arasında şimdilik Yeşilyurt, B.Çekmece, İzmir B.Ş.B, Rota Koleji ve Balıkesir DSİ var. Haftanın programı: 14.00 Rota Koleji-Yeşilyurt, 15.00 Özateş-Karşıyaka (Balçova'da) 14.00 B.Çekmece-Balıkesir DSİ, 16.30 Marmara-Salihli B., 17.00 Sarıyer-İzmir B.Ş.B, 18.30 Küçükyalı-Bahçelievler.

BU ALTAY BAŞKA ALTAY

Altay Türk Sporuna adını altın harflerle yazdıran bir ekibimiz, hepimizin malumu. Ama bir Altay daha var, o da Kazakistan'ın ünlü kulüpleri arasında. Bu Altay şimdi Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda oynadı. Başantrenörlüğünü de bir Türk, Burhan Canbolat yapıyor. Canbolat, Altay'ı Kazakistan Şampiyonu yaptı.
Altay'ların kuruluş ve isimleri, aynı. Altay ismi 3343 metrelik ulu Altay (Altai) dağlarından geliyor.
Türkler ilk kez Orta Asya'da hüküm sürdüklerinden hem İzmir'de, hem Kazakistan'da kulüplere aynı isimler verilmiş, Kazak Altaylılar da siyah-beyaz forma giyiyor.

TAKIMLARIMIZ DÜNYAYI FETHETTİ

Çin'in Shaoxing kentindeki 2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Eczacıbaşı ile Vakıfbank final yolunda ilerliyor. İlk maçta Çin'in Zhejiang takımı'nı 3-0 yenen Eczacıbaşı, ikinci maçında Tayland'ın Supreme Chonburi takımını da 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Mavibeyazlılar, bugün saat 09.00'da Brezilya'nın Praire Clube takımıyla final için oynayacak. Vakıfbank da ilk maçında Kazakistan'ın Altay ekibini set vermeyerek 3-0 geçtikten sonra çeyrek finalde İsviçre'nin Volero Le Cannet takımını ezerek 3-0 yendi. Sarı-siyahlılar bugün saat 12.00'de Brezilya'nın Minas Tennis Clube takımıyla final için mücadele edecek. Brezilyalılarla final düellolarını kazanacağımıza inanıyoruz.

BÜYÜK PİYANGO MALİYE'NİN

2019 CEV Challenge Kupası erkeklerde iki temsilcimiz Ziraat Bankası ile Maliye Piyango, 16'lı Finaller Turu rövanşında karşılaştı, maçı 25-17, 25-23 ve 25-23'lük setlerle 3-0 alan Maliye Piyango Yılbaşı İkramiyesini kazandı, adını çeyrek finale yazdırdı. İlk maçı Ziraat 3-2 galip bitirmişti. Başkent ekibi çeyrek finalde SC Portugal Lisboa (Portekiz) - Stroitel Minsk (Belarus) eşleşmesi galibiyle oynayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA