• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Demba Ba Beşiktaş’a dönebilir HALİL FİNCAN

Demba Ba Beşiktaş’a dönebilir

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.04.2018, 00:00

Şimdiden birçok iddia ortaya atılıyor. Vagner Love aşısının tutmadığı sezon sonu olası bir ayrılığın yaşanabileceği hatta Negredo'nun durumunun da masaya yatırılabileceği konuşuluyor. Hatta görün bakın, yakında "Cenk Tosun yuvaya dönüyor" haberleri de artacaktır. Bu ihtimaller gerçekleşir mi bilinmez ama Demba Ba'yı da bu iddiaların arasına dahil etmeli. Kulislerde konuşulan bir konu da bu çünkü. Yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın kapısından dönen yıldız Göztepe ile birlikte ikinci baharını yaşarken bu ihtimale de hazırlıklı olmalı. Belki Beşiktaş'ın birinci santrforu olmaz ama Şenol Güneş'in Demba Ba gibi bir alternatife "Hayır" diyeceğini sanmıyorum. Bakalım, bekleyip göreceğiz.

TERİM'İN HEDİYESİ SELÇUK İNAN

Selçuk İnan sanırım son dört, beş sezona baktığında en çok gerileme yaşayan yıldızlar arasındadır. Öyle işler yapmıştı ki kredisiyle idare edip durdu.
Taraftar ise başta sustu, sonra da tepkisini ortaya koydu. Fatih Terim gelene kadar alıştığımız sanki biraz da küsmüş gibi görünen Selçuk'u izledik uzun bir süre. Şimdi ise tribünler yeniden adını haykırıyor. Terim "Ben gelmeseydim Selçuk gidebilirdi" dedi. Haklı. Ve kim ne derse desin bu işteki maharet yine Terim'de saklı.

İKİ FARKLI KAYSERİ

Kayserispor'un son altı haftası, ilk yarının 5 ve 11. haftaları arasına denk geliyor. Yan yana koyduğunuzda durum tuhaf. İlk yarıdaki takım bir kez kaybetmişti, aynı bölümde bu kez 4 kez kaybetti. İnanılmaz bir düşüşteler. Yönetim F.Bahçe yenilgisi sonrası Sumudica'nın durumunu tartışıp iki yıl daha sözleşmesini uzattı. Ancak takımın fikstürü riskli bir dönemeci işaret ediyor. Öyle ki bu hafta Trabzon, sonra küme düşme potasındaki G.Birliği ve ardından şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir ile oynayacaklar.
Yani işleri çok zor.

SEVİLLA'NIN SERÜVENİ

Çok ilginç bir Şampiyonlar Ligi serüvenleri var. Play-Off'ta Başakşehir'i eleyerek gruplara kaldılar. Grupta ise acayip sonuçlar aldılar. S.Moskova'dan 5 yediler mesela. Liverpool'u iki maçta da yenemediler. Maribor ve ikinci Moskova maçı gruptan çıkmaları için avantaj sağladı. Son 16 turunda Manchester United'ı evinde yenemedi ama gitti deplasmanda 2-1 mağlup etti. Ve Bayern'e karşı bu sezon sahasında ilk yenilgisini aldı. Şimdi bu takım için yorum yapılabilir. Bakarsınız (Biliyorum çok zor ama) gider B.Münih'i Almanya'da yener.

UNUTULMAZ SÖZLER

"Manchester United beni transfer etmiş olsaydı, şimdi daha çok kupası olurdu." Ronaldinho

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA