• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni bir dönem NECDET KESTELLİ

Yeni bir dönem

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2015, 00:00
Kültürpark Tenis Kulübünde, bundan 2 sene önce bayrağı Osman Savran'dan devir alıp güçlü bir ekiple yola çıkan Başkan Göksel Pazarcı, özveriyle sürdürdüğü görevinde, hukuki ve vergisel açıdan çok zorlansa da, gösterdiği performans ile başarılıydı. Pazarcı görevi, 10 Ocak 2016'da yapılacak genel kurulda görevini yeni seçilecek başkana ve ekibine devredecek. Özverili ve hiç bir karşılık beklemeden zoru gerçekleştirdikleri çalışmalarından dolayı, kulübün en eskilerinden biri olarak kendilerini coşku ile alkışlıyor ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer yandan yeni bir dönemin eşiğinde olan, hepimizin ikinci evi olan Kültürpark Tenis Kulübü'nün saygın üyeleri, 10 Ocak'ta yapılacak genel kurulda 2 sene görev yapmak üzere yeni başkanı ve ekibini seçecek. Böylesi önemli bir kulübün başkanlığını yapmak ve yönetiminde bulunmak tabii ki büyük onurdur ve tüm üyelerin en demokratik haklarıdır. İki başkan adayımız var. Biri Ümit Aksoy; diğeri ise kulübümüzün ilk kadın başkan adayı Server Uyaroğlu. Tabii ve ekipleri karşılıklı birçok proje üretilip sunulacak. Samimi söyleyeyim ben seçim dönemlerinde ortaya atılan projelere hiç önem vermiyorum. Çünkü bunlar seçim kazanma amaçlı uçuk projeler oluyor. Seçimler yalnız tecrübe veya gençlik kozu ile de kazanılmaz. Seçimler ancak güven ve inandırıcılıkla kazanılır.

İvan Ljubicic destek olacak

Roger Federer ile antrenörü Edberg'in yolları ayrıldı. Federer, Edberg'den boşalan yeri 2008'den beri beraber olduğu Severin Luthi ile dolduracak. Luthi, İsviçreli sporcunun asıl antrenörü olacak. Ancak onun da yanına eski şampiyonlardan Ivan Ljubicic destek olarak gelecek. Ljubicic kariyeri boyunca iyi ve etkili bir oyuncuydu. Bakalım Federer cephesinde neler değişecek.

Başkent'te heyecan

Ankara Tenis Kulübü'nün bu yıl beşincisine ev sahipliği yaptığı toplam 50 bin dolar ödüllü TEB Ankara Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda eleme oynayan 4 oyuncumuzdan hiç biri ana tabloya yükselemedi. Ana tabloda Çağla Büyükakçay, İpek Soylu, Başak Eraydın ve Ayla Aksu puanla, Berfu Cengiz, İnci Öğüt, Müge Topsel ve Selin Övünç Wild Card ile katılıyor. Ancak Müge Topsel ve Selin Övünç ilk turda elendi. Zorlu organizasyonun ilk gününde çiftlerde Aleksandra Krunic/Çağla Büyükakçay ve Melis Sezer/Ayla Aksu ekipleri çeyrek finale yükseldi. Diğer oyuncularımız Salı günü korta çıktı. Neticelerini hep beraber öğreneceğiz. Yani heyecan dorukta...

Müthiş bir bomba

İsviçre, 2016 Rio Olimpiyatlarına yepyeni ve müthiş bir bomba ile gidecek. Karışık çiftlerde yılların tekler kadın şampiyonu Martina Hingis ile bildiğimiz ekselans Federer beraber olimpiyat oyunlarında mücadele edecekler. Düşünebiliyor musunuz?
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA