• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Baba oldu kupa kazandı NECDET KESTELLİ

Baba oldu kupa kazandı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.08.2017, 00:00

Almanya'nın Hamburg kentindeki German Tennis Championships turnuvasında Arjantinli Leonardo Mayer, Alman Florian Mayer'i 6/4, 4/6, 6/3 yenerek hem Hamburg'ta, hem de ATP World Tour'da ikinci şampiyonluğunu kazandı. Çiftlerde ise yine Cuevas/Lopez çiftini 6/3, 6/4 yenen 1 numaralı seri başları Dodig/Pavic çifti şampiyon oldu. İsviçre'de ise finalde karşılaşan ikilinin maçında gülen taraf turnuvaya wildcard ile katılan Alman Hanfmann'ı 6/4, 7/5'lik setlerle deviren İtalyan tenisçi Fabio Fognini oldu.
Fognini bu şampiyonlukla baba olduktan sonraki ilk kupasını kazanmış oldu

Büşra Ün'le gururlandık

Ülkemizi başta olimpiyatlar olmak üzere, her ülkede, her turnuvada, her zaman en iyi şekilde temsil eden Büşra Ün'ün Artvin'de gerçekleşen şampiyonada hem teklerde, hem de Ayşegül Zararsız ile çiftlerde şampiyonluk kazanmasından büyük gurur ve memnuniyet duyduk.
Önümüzdeki turnuvalarada performansını artırmasını diliyorum. Böyle devam et Büşra Ün...


Engelli olimpiyatları ve İzmir

23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları (Deaflympics 2017) Samsun'da düzenlendi, büyük başarı ve alkışlar arasında son buldu. Kutluyoruz.
Kategoriler arasında tenis sporu da vardı ve biz de tenis ile ilgili olduğumuz için bu kısma bakacağız: Oyunlar içindeki tenis turnuvasında Tutem Banguoğlu ve Asuman Şakı'nın çiftlerde ilk kez üçüncü olarak bronz madalya kazandıkları başarının üstünde duralım ve kızlarımızı kutlayalım. Tutem'i büyük maddi ve manevi fedakarlıklarla, tek başına ve fiilen yetiştiren kendi de gençliğinden beri tenis oynayan İzmir'li dostumuz Hasan Banguoğlu, kızı gibi Türklerin bu kategorideki başarılı çalışmalarından dolayı, yakından bildiğim gibi kapı kapı dolaşarak bu organizasyonun Türkiye'ye alınması için çırpındı durdu.
Başardı da... Dolayısı ile örnek mücadeleyle hem kızının başarısını ispat etti, hem de gençlerimize, ailelerine, yetkililere muhteşem bir yol açtı.

Cem İlkel iyi, Marsel İlhan kayıp

Finlandiya'nın Tampere kentindeki ATP Challenger Turu turnuvasında ter döken Cem İlkel. Kiiski'yi 6/4, 6/4'lük setlerle yenerek ikinci tura yükseldi. Başarılarına hasret kaldığımız milli oyuncumuz Marsel İlhan ise Prag Challenger Turnuvası ilk turunda 1 numaralı seri başı Pavlasek'e yenilip veda etti. Altuğ Çelikbilek ve Anıl Yüksel ekibi, 1 numaralı seri başı oldukları 15 bin dolar ödüllü Portekiz "Futures" turnuvasında ilk şampiyonluklarına ulaşırken 6. Çiftler kupalarını aldılar. İsviçre'nin Klosters kentindeki 18 Yaş Avrupa Gençler Şampiyonası'nda sporcularımız Yankı Erel, Mert Alkaya, İpek Öz ve Başak Akbaş tur atlayamadılar. Sadece Erel/Alkaya ikilisi, çiftlerde ikinci tura yükselme başarısı gösterdi ama maalesef devamını getiremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA