• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Nitto ATP finalleri NECDET KESTELLİ

Nitto ATP finalleri

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.11.2017, 00:00

48 yıldır tekrarlanan geleneksel erkekler tenisi dünyasının en önemli finallerinde bu sene bir numaramız Nadal, 2 numara ve bu finalleri 6 defa kazanmış olan Federer'in yanında Zverev, Dimitrov, Thiem ve Belçika'dan bu seviyeye ulaşan ilk tenisçi Goffin ile Paris Turnuvası'nı kazanan Sock'u izleyeceğiz. Maçlar 12-19 Kasım'da Londra oynanacak. Favoriler belli ama bu finaller de neler olacağını önceden kestirmek zordur. Dolayısı ile TV karşısında rahatça oturup bu birbirinden güzel ve heyecanlı olacağı kesin olan maçaları izlemek güzel olacaktır.

GELECEĞİN YILDIZ TENİSÇİLERİ

Dün Milano Fuar alanında başlayan ve 11 Kasım'da son bulacak olan 21 yaş ve altı, "Geleceğin ATP tenisçileri finalleri"nin bir gün önce yapılan fikstür çekimi seremonisinde yaşanan skandal, sevimsiz bir şekilde bu yeni, ama deneme organizasyona ağır bir şekilde damgasını vurdu. Tepkiler üzerine ATP yetkilileri özür dilemiş olsalar da üzerinde daha çok konuşulacak gibi. Bir hata yapılınca bir çuval incir yok oluyor maalesef.

DOSTLUK VE TENİS

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Koza World of Sports Tesisleri'nin ev sahipliği yaptığı Türkiye ile Pakistan arasında ki "70. Yıl Dostluk Müsabakası" başarılı bir şekilde tamamlandı.
Marsel İlhan, Cem İlkel, Tuna Altuna ve Sarp Ağabigün'dan oluşan Milli Takımımız, dost Pakistan takımı karşısında oynadığı üç maçı da kazandı. Millilerimizi kutluyoruz.

ÇAĞLA, BAŞAK VE İPEK TURLADI

Çağla Büyükakçay USA'da, Başak Fransa'nın Limoges kentinde, İpek ise Tayland'da hep beraber ikinci tura çıktılar. Kutluyor, başarılar diliyor ve daha güzel haberlerini bekliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA