• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tebrikler Tuna Altuna NECDET KESTELLİ

Tebrikler Tuna Altuna

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.12.2017, 00:00

Milli tenisçimiz dünya 180 numarası Tuna Altuna, partneri İsveçli Erikson ile katıldığı Qatar Doha turnuvasında kariyerinin 22.Future şampiyonluğuna ulaştı.
Sevgili Tuna kardeşimi candan kutluyor ve nicelerine diyorum...

AZARENKA RENK KATACAK

Büyük tenis yıldızlarından Azarenka ise Avustralya Açık için talep ettiği özel davet kabul edildi. Turnuvaya büyük heyecan katacaktır. Sevindim.

TASARRUF TEDBİRLERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü'nün ilgi çalışmaları neticesinde, "Federasyonlarımızın çeşitli konularda bütçe disiplininden uzaklaştıkları ve tasarruf ilkelerine uymadıklarını" tespit etmiş. Ve 2018 yılında sporda uygulanmasını istediği tasarruf tedbirlerini 9 madde olarak belirlemiş. Buna göre minimum harcamaların yapılması, uygun hallerde sponsorluk kanallarının devreye sokulması, ilgisiz kişilerin milli takım kafilelerine dahil edilmemesi, idareci sayısının en az seviyede tutulması, mecbur olmadıkça aynı statüdeki turnuvalarda uzak ülkeler yerine yakın ülkelerin tercih edilmesi, sözleşmeli büro personeli çalıştırılması ve ihtiyaç fazlası alıma gidilmemesi, yerli ve yabancı personel ile TL bazında sözleşme yapılması, bilimsel içerikli olmayan süreli yayınların alımına son verilmesi, promosyonların kaldırılması, gelir arttırıcı projeler yapılması, görev süresini aşan taahhütlerde bulunulmaması gibi maddeler var.
Bu çok önemli konunun ileri günlerde çok konuşulacağı ve tartışılacağı kesin. Yeter ki iyi anlayarak ve irdelenerek olsun...

YILIN SPORCUSU ÇAĞLA

Milli tenis yıldızımız Çağla Büyükakçay Türkiye'de yılın kadın sporcusu seçildi.
Kutluyoruz. İspanya'da Nadal ve Muguruza, İsviçre de Federer ülkelerinde yılın spor insanı seçilmişlerdi.
Şimdi de Belçika'da Goffin, Bulgaristan'da Dimitrov aynı unvana sahip oldular. Ülkeler kendi kahramanlarını kendileri, kendi değerlerine göre yaratıyorlar herhalde!

SERENA WİLLAMS'I DİNLEMEK

Anne olduktan sonra merakla beklenen ve ilk defa Avustralya Open ile kortlara döneceği duyurulmuş olan eski dünya bir numarası Serena, 23 Ocak 2018'de, turnuvanın tam ortasında Florida-Amerika'da önemli bir konferansta ana konuşmacı olacakmış.
Onun gibi büyük bir sporcuya çok yakışacak ve her halde söyleyecekleri ile de herkesi mest edecek bir etkinlik gerçekleşir.
Belki de "rest gününde" gidip gelir ve herkesi memnun eder.
Hayırlısı diyelim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA