• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çağla bir tur geçti NECDET KESTELLİ

Çağla bir tur geçti

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.01.2018, 00:00

Shenzhen'de yıla başlayan Çağla Büyükakçay elemelerde ilk turu geçse de Stefanie Vögele'ye 6-1, 6-2 kaybetti. ATP Challengen Bangkok'ta İlkel bir numaralı seri başı olarak ilk turu bay geçse de 50 bin dolar toplam ödüllü bu turnuvada ilk maçında Rus rakibi Karlovskiy'e yenildi. Bir türlü eski hüviyetine dönemeyen Marsel İlhan ise ilk eleme turu geçse de ana tabloya çıkamadı.
Katar'ın başkenti Doha turnuvasında çiftlerde Ymer ile ana tabloda WC'lı Tuna Altuna yeni yılın ilk müsabakasını yaşayacaklar.

TENİSE UZUN ADAM DAMGASI

Güney Afrikalı 31 yaşındaki uzun adam Kevin Anderson, Roberto Bautista Agut'u yenerek Andy Murray, Novak Djokovic ve Rafael Nadal'dan sonra bu turnuvanın 4. şampiyonu oldu.
Bu onun da kariyerindeki 4. şampiyonluğu ve yeni seneye de kupayla başlamış oldu.

TENİS'TE YILBAŞLARI FARKLI OLUR

Senenin son günü de olsa gündüz ciddi ciddi turnuva oynar, gecesinde de smokin ve tuvaletlerle yeni yılın gelişi kutlanır neşe içinde.
Turnuvalar ise özlenmiştir.
Çin'de Shenzhen, Avustralya'da Brisbane ve Hopman Cup (Perth şehrinde), Yeni Zelanda'da Auckland, Hindistan'da Pune, Katar'da Doha ile ITF ve ATP Challenger turnuvaları.
Hepsi de 15 Ocak'ta başlayacak olan yılın ilk Grand Slam'i Avustralya Open'e hazırlık turnuvalarıdır.

ÜNLÜLER HENÜZ KARARSIZ

Katılımlarda hala belirsizlikler var. 2017 yılında uzun süre tenisten uzak kalan Djokovic, Murray, Wavrinka ve Nishikori'nin durumları meçhul.
Serena Williams ise Abu-Dabi'de döndüğü teniste, dünya 7 numarası Optarenko ile yaptığı ilk gösteri maçında bir set alarak kaybetse de yine favorilerin arasında.
Özlemişiz tenisi: tüm tenis severlere iyi seyirler diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA