• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Atamayana attılar NEVZAT GÜZELIRMAK

Atamayana attılar

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.08.2019, 00:00
Altınordu dün geçen sezon Süper Lige çıkma şansını son anda yitiren Hatayspor'u futboluyla silkeledi ama gol pozisyonlarındaki inanılmaz beceriksizlik, iki topunun direkten dönmesi ve kaleci Erhan'ın büyük hatasıyla inanılmaz, haketmediği bir yenilgiye uğradı.
Kırmızı-lacivertliler oyun hakimiyeti ve pozisyon zenginliğiyle rakibinden üstündü ama yıllardır görülen golcü eksikliği yine en büyük sorun olarak gündemde duruyor. Mutlaka iyi bir golcü ve de iyi bir kaleci transferi de şart. Altınordu çok iyi kaleciler yetiştirdi. Berke Özer ve Erce Kardeşler iyi paralara satıldı.
Şimdi Erhan da iyi bir kaleci ama koca maratonda bu en önemli mevkide nasıl performans gösterir, devamlılık yaratır mı bilinmez. Tedbir alınması gerek. Anıl ve Kerim Alıcı iyi oyuncular ama öyle goller kaçırdılar ki inanılmaz.

SANTRFOR SART
Paraya kıyılıp mutlaka iyi fiziğe sahip bir santrfor transfer edilmeli. Yeni transfer Ersel boş kale dururken topu direğe nasıl nişanladı, bir oyuncu böyle bir fırsatı nasıl kaçırır akıl sır ermiyor.
Tabii tecrübe çok önemli ama öyle bir lig yaşanacak ki dileğimiz Altınordu'nun bir tehlike yaşamaması. Hatayspor yine İzmir'den giden oyuncularıyla sonuç arıyor. Eski Altay'lı kaptan Mesut Çaytemel, A.Ordu'da forma giyen Gökhan Karadeniz ve Mirkan Aydın'a güveniyorlar.
Transferde adı önemli kulüplerle anılan Caner Hüseyin Ba, Altınordu defansının Erhan'la müşterek gafıyla 80.dakikada golü buldu. Netice olarak bu maç berabere bitseydi Altınordu adına "Yazık oldu, galibiyeti haketmişti" diye hayıflanacaktık. Büyük hnatüayla yenilen gole ve yenilgiye kahrolduk.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA