• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Böyle gitmez NEVZAT GÜZELIRMAK

Böyle gitmez

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.08.2019, 00:00
Kümede kalmayı son maçta, başarmış bu takımda gönderilmesi gereken birçok futbolcu varken sonucu değiştirecek, sorumluluk alacak oyuncular alınmadı. Göztepe bu haliyle kabus yaşar, taraftarını kahreder Geçen sezon Göztepe büyük tehlikeler yaşayıp son anda ligde kalırken ben vefakar taraftarların yarısının gözyaşlarını tutamadığını üzülerek gördüm.
Dedim ki, "Çok şükür. Büyük badire atlattık. Mehmet Sepil başkan ve yönetimi bu dramatik tablodan ders çıkarır, tamamlanmakta olan stadımızın da vereceği coşkuyla güzel bir takım kurulur, flaş transferler yapılır" Yanılmışım. Göztepe, maçların sonucunu değiştiremeyecek kalitede birçok futbolcuyla yola devam kararı aldı. Türkiye'de iddia ediyorum, hiçbir takıma nasip olmayacak bu taraftar bu takımı haketmiyor. Öncelikle yeni transfer Sanneh öyle defansı toparlayacak kalitede bir oyuncu değil. Savunmada göbeği Titi ile o'na bırakmak çok büyük risk.


GOLCÜ MUTLAKA ALINMALI

Castro benim en beğendiğim futbolculardan biriydi. Dikine top oynuyor, şut atıyor, gol arıyordu. Antalyaspor maçında baktım o da diğerlerine ayak uydurmuş, yan pas, geri pas, işin en kolayı. Castro'nun yanına da mutlaka iyi bir orta saha oyuncusu transfer edilmeli. Eren Derdiyok alınınca gol sorununu da çözer diye umutlanmıştım, Nafile. O'nun da takımı kazandırmak için çok çabalamak rakibi rahatsız etmek gibi bir derdi yok. Hazırlık maçlarında gördük ki Eren'in derdi de çok, golü de yok... Hal böyleyken Jerome'den de pek büyük bir beklentimiz olmadığına göre kesinlikle santrfor transfer etmeliyiz.

BU TARAFTARI ÜZMEYİN
Bu Akhisar'da etkinliğini ve gollerini gördüğümüz Selezynov, Antalyaspor'da geçen sezon harikalar yaratan Mevlüt Erdinç olabilir.
Bunlara birçok isim daha katabiliriz. Ben takımın genel havasını da beğenmedim. Öyle maçı koparmak için 90 dakika çabalamak gibi bir görüntü yok. Tamer Tuna gerekli uyarıları yapmalı, kulaklarını çekmeli. Şunu söylemek istiyorum, transferin kapanmasına sadece 12 günümüz kaldı. Taraftarın sosyal medyadan feryatlarına inanıyorum ki yönetim de ilgisiz kalmayacaktır. Çok geç olmadan bu takımın iyi bir geleceğe yönelmesi için çabuk olalım.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA