• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisar uzun atladı NEVZAT GÜZELIRMAK

Akhisar uzun atladı

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.09.2017, 00:00

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda sadece futbol oynamayı düşünen iki takımı mükemmel puan savaşı izledik ve Teleset Akhisar, kendisine her zaman ters gelen çetin rakibi Demir Çelik Karabükspor'u 2-1 mağlup ederek müthiş bir başarı kazandı. Akigolar aldıkları 3 puanla maç fazlasıyla de olsa uzun atladılar tam 4 rakiplerini geçerek 10 puana ulaştılar, 4. sıraya yükseldiler. Yeşilsiyahlıların altın değerinde 3 puanı kazanmasında harika kurtarışlar yaparak kalesinde devleşen Milan Lukac'ın payı çok büyüktü.
Ve defansın her zaman belkemiği olarak tanıdığımız Mustafa Yumlu hem pozisyon bozmaktaki hünerini gösterdi, hem de ileri çıkarak yaptığı kafa pasıyla Paulo Henrigue'yı gol attırmasını bildi, maçın kahramanları arasına girdi. Akhisar Belediyespor'da Paulo Henrique'ye mutlaka bir partner gerek ki hücum etkinliği artırılabilsin.

BİR UYARIDA BULUNALIM

Akhisar'da ilk goldeki hatayı da büyük hata olarak değerlendirerek bir daha aynı hatayı yapmamaları için uyarmakta yarar var. Ne kaleci ne de defans oyuncuları kendi ceza alanları içersinde tehlikeyi yan pas yapamazlar, kaptırdığınız toplar gol olur. Nitekim Karabükspor bu hatayı değerlendirerek 1-0 öne geçmesini bildi ve şok bir gol attı. Ancak daha sonra orta sahadaki etkinliğini konuşturan Olcan Adın'ın yönetiminde Akhisar Belediyespor daha iyi futbol oynadı ve bunu değerlendirerek kendi sahasında ligde 3. galibiyetine imza attı. Ayrıca Süper Lig'de son 8 maçın 7'sini galip bitirerek önemli bir başarı kazandı, alkışlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA