• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Büyük düşün Göz-Göz NEVZAT GÜZELIRMAK

Büyük düşün Göz-Göz

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.09.2017, 00:00

Göztepe, Süper Lige ışık saçan bir başarı grafiği çjziyor. "Böylesine iyi anlaşan, böylesine birbirine uyum sağlayan bir kadro pek az takımda var. Öyleyse Göztepe büyük düşünelim ve "Ligde kalalım yeter" gibi mütevazi anlayışı bırakıp zirve yarışı yapmayı hedeflemeli. Göztepeli hedefsiz olmaz, hiçbir zaman da kabına sığamaz.
Sarı-kırmızılı ekip, yeni kurulan bir kadro olmasına karşın ilk 6 haftada sanki yıllardır birarada oynamış futbolculardan kurulu bir kadro görüntüsü çizerek herkesi şaşırttı, hayran bıraktı. Ligin akışına bakacak olursak, Trabzonspor ile Başakşehir beklenen randımandan uzaktalar. Öyleşse Göztepe'nin, G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe ile yarışa odaklanması gerek. Bu haftaki Başakşehir maçı bu nedenle hedef maçlardan birisi olarak görünüyor.

SÜPER YETENEKLER

Beto bana göre Muslera ile birlikte Türkiye'nin en iyi kalecisi. Sabri'nin ve Selçuk'un tecrübe ve 90 dakika mücadeleyle katkısı tartışılmaz. Traore şu anda Türkiye'nin en iyi solbeki. Hem defansif yönü mükemmel, hem de hücumlarda da bitiveriyor. Sivas'ta penaltı yaptırdı, adam attırdı, maçın kaderini çizdi. Kadu ile Peybernes defans göbeğini iyi kapatıyor.
Scarione ile Castro her an gol attırır, atar.
Üsküp'lü hemşehrim Adis Jahovic'e ayrı bir başarı parantezi açmak gerek. Başarısını TFF Birinci Lig'den Süper Lig'e taşıyan ender oyunculardan birisi. Kendi kalesine gol atma talihsizliğine uğramasına karşın moralinin bozulmaması ve gidip Sivas'a 3 gol atması alkışlanacak bir başarı. Göztepe santrfor yönünden hep şanslıdır. Fevzi Zemzem de uzun yıllar gol kralı oldu. Daha eskilerden ağabeylerimiz Arap Alaaddin (Güzelaydın) ve Fikri Bayrıl 'ı golleriyle anımsıyoruz. Tayfur'un gollerini izlemeye devam edecek. Gouffran, Ghilas, Rotman ve Halil her an takıma katkı yapacaklar.
Böyle bir zenginlikle Göz-Göz her rakibiyle boy ölçüşecek güçte.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA