• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akigo altıpatlar NEVZAT GÜZELIRMAK

Akigo altıpatlar

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2017, 00:00

Akhisar Belediyespor'u, "İçerde maç kazanabiliyor. Ligde deplasmanda maç kazanamayan takım" diyerek küçümseyenler vardı. Ama Akigolar en tehlikeli, zor bir deplasmanda Trabzon'da nefis futbollarıyla Trabzonspor'u tuşa getirdiler. Hem de yarım düzine gol atarak. Tereddütsüz çok büyük zafer.
Karadeniz'de ilk kez bir takım Trabzonspor'u altı golle yenerek tarihe geçiyor.
Akhisar'ın da kurulduğundan beri en farklı deplasman galibiyeti. Yeşil-siyahlı takımı yaratanları ve yıllardır gönderde tutanları nasıl övmeyesiniz ? Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı, başkan Hüseyin Eryüksel'i ve yönetimini ve çorbada tuzu olanları nasıl sırtınızda taşımazsınız ?
Kaleci Lukac'tan başlayarak tüm Akhisarlı futbolcular, teknik direktörleri Okan Buruk'un yönetiminde Trabzonspor'a ve Ersun Yanal'a adeta futbol dersi verdiler.
Serginho ve Paulo Henrique rakiplerini yürür gibi geçtiler, gollerle buluştular. İlk golde Serginho'nun 40 metre atak yapıp gole varması futbolun güzelliğinin en güzel ürünüydü.

NİYE ISRAR EDİYOR?

Ersun Yanal Trabzonspor'da kalmaya niye diretiyor hayret ediyorum. Zaten geçen hafta 3-0 öndeyken 4-3 kaybettikleri Alanyaspor maçından sonra istifa etmesi gerekirdi. İstifa bir erdemdir, herşey para değildir. Tazminat alacağım diyerek bazen geleceğinizi de karartır, bir daha zor teklif alırsınız. Bordo-mavililerde Burak ile Olcay futbol oynamaktan ziyade hakemle oynamayı tercih ediyor, yakışmıyor. Ege futbolu adına bir güzelliği de belirteyim.
Göztepe'den sonra Teleset Akhisar'ın da 16 puana ulaşıp zirve mücadelesi vermesi ne kadar gurur verici. Hele Trabzon seyircisinden maç boyu alkışlarla destek görmeleri ne güzeldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA