• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göz-Göz şov ŞENOL KANTÜRK

Göz-Göz şov

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2017, 00:00

Alanyaspor'la berabere kaldı, Beşiktaş'a yenildi ya, otoriteler Bursa- Göztepe maçı için elbise biçtiler, "Bursaspor rahat kazanır" dediler. Ama dün sarı-kırmızılılar futbolun tüm güzelliklerini yeni stadda toplanan 23 bin seyirciye izletti. Göztepe'nin sergilediği nefis futbolun, Peybernes, Scarione gibi takımın temel direklerinin eksikliğine rağmen harika mücadelesinin karşılığı analarının ak sütü gibi helal 3 puan olmalıydı.
Newcastle'dan transfer edilen Gouffran kaleci Harun ile burun buruna öyle goller kaçırdı ki İzmir'den koşup giden vefakar taraftara ve TV başındaki yüzbinlere saç yoldurdu. Bir topunda da şanssızdı, direkten dışarı gitti. Fransız bizi ne zaman güldürecek bakalım, beklemedeyiz.
Sadece Gouffran mı, Jahovic ve Halil de yüzdeyüz fırsatları değerlendiremedi.

Beto ve hepsi harika

Göztepe'de herkesin gösterdiği üstün mücadeleye şapka çıkarıyorum. Kaleci Beto, Bursasporlu Batalla'nın gollük şutunu harika kurtarmasının yanısıra kalesinde devleşti. Sakatlanan Sabri'nin yerine oynayan Tanju'yu çok beğendim.
Korkulan Kosanovic de iyiydi, sırıtmadı.
Traore her zaman en az 6 numara, Kadu da öyle. Tamer Tuna, Bursaspor'un yıldızı Batalla'yı orta sahada Rotman, Selçuk, Castro ile pres yaparak etkisiz bıraktı. Bu Castro bir futbol büyücüsü.
Sinekten yağ çıkardı, inanılmaz hareketler yaptı. Göztepe böyle bir yeteneğe sahip olduğu için çok şanslı. Bursaspor, Jahovic'i iki adamla tutmaya çalıştı, kurtulduğu zaman tehlikeler yarattı ama gole varamadı. Halil Akbunar oynadığı sürece çok çalıştı, soldan bindirmelerinde etkiliydi. Kısa süre oynamasına karşın bu N'Gando'da büyük iş var. Dağıtıyor, pozisyon yaratıyor. Tuna ondan gelecek maçlarda daha çok yararlanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA