• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Canınız sağolsun YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Canınız sağolsun

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2017, 00:00

LBir tarafta kent bilinciyle Süper Lige şartlanmış Evkur Yeni Malatyaspor.
Büyükşehir Belediye Başkanları bile takımın en büyük lige dönmesi için her türlü olanağı sağlamış. Hedefe varmak için sarı-kırmızılılar güçlü kadrolarına rağmen ara transferde bu ligin en golcü oyuncularından Ayite dahil pekçok transfer yapmış. Dialiba ise bir başka gol silahı. Gol krallığında iddialı. İstanbulda Vodafone Arena'ya Malatya'dan 8 bin kişi getirmişler.
Muazzam bir tribün korosu oluşturmuşlar.

Bir de bize bakın

Ve karşılarında bizim Altınordu.... Belediye'den desteği yok. Bizim başkan profesyonellere katkı vermenin usulsüz olduğunu söylüyor, Peki ayrı ülkelerde mi yaşıyoruz.
Diğer kentler destek veriyor açıkça da sadece bu yasak İzmir'e mi ? Altınordu da herşey Seyit Mehmet Özkan'ın imkanları ölçüsünde yürüyor. 50 kadar gönül veren taraftarını çekebilmiş İstanbul'a. Ara transferde gelen Hasan Kabze ile birlikte tamamen gençlerden kurulu kadrosuyla Türk Futboluna getirdiği idealist kimliğiyle ligde herkesin alkışladığı bir takım. Ama bu ikilinin maçında insaf edin, şartlar eşit mi ?

İyi oynarken gol yedi

Altınordu maça kontrollü başladı, rakibe orta sahada pres yaparak oyrnatmamaya çalıştı. Hasan Kabze ve Erdoğan'la kontrataklarla gol bulmaya çalıştı. Malatya baskılı oynarkein 7-8 poziyon yakaladı, değerlendiremedi, buna karşın Şaytanlar ilk yarıda 3 tehlikeli atağı vardı. İkinci yarı Altınordu daha iyi mücadele ederken bir anlık gaflet sonucu Dialiba'dan golü yediler. Uzatmalarda İrfan'dan gelen golü de işin tuzu biberi oldu. Malatya kazandı ama Altınordu da dik duruşunu yitirmiş değil. Kırmızılacivertliler lig sonuna dek rakip ayırdetmeksizin mücadeleyi sürdürecek. Her hafta bir şampiyon adayıyla korakor oynuyorlar.
Kısmet haftaya Sivasspor maçına.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA