• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hoşgeldin Hasan Kabze YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Hoşgeldin Hasan Kabze

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.02.2017, 00:00

Altınordu'da aranan kan nihayet bulundu.Şeytanlar haftalardır sürekli puan kayıplarıyla tehlikeli bölgeye koşar adım gidiyorlardı. Galibiyeti unutmuşlardı.
İyi mücadele ediyorlar, karşılığını alamıyorlardı. Nedeni de bir golcünün eksikliğiydi.
Kimleri denedilerse olmadı. Orta sahadan forvet yaratmaya çalıştılar, olmadı. Kanatlardaki adamlarden medet umdular, fos çıktı. Dillendirmek istemiyorduk ama eğer Bandırma deplasmanı da puansız kapatılsaydı tüm takımlar Altınordu'nun üzerine oynayacak ve kırmızı-lacivertliler fikstür dezavantajıyla hayli zorlanabileceklerdi. Önümüzdeki hafta Adana Demirspor'u İzmir'de yenmek zor işti. Ardından şampiyon adaylarından ikisiyle peşpeşe puan savaşı vardı. Malatya'ya gidilecek, Sivasspor'la İzmir'de üç ihtimalli bir maça çıkılacaktı. Ama Altınordu bir kurtarıcıyla kara bulutları dağıttı, geleceğin güneşini parlattı. Hasan Kabze İzmir'den, Buca'dan fışkırıp Galatasaray kadar yükselen bir yetenekti.
Golleriyle ün yaptı, Milli Formaya da yıllarca hizmet etti. Son yıllarda bazı kulüplerde bekleneni verememişti ama altın her zaman altındı ve pasını silmek gerekiyordu. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yetişmesinde büyük pay sahibi olduğu Hasan'a, "Gel bizi kurtar"! çağrısı yaptı, o da koşarak vefa borcunu ödemek için hazır olduğunu gösterdi.
Allah'tan gelmiş. Dün Bandırma deplasmanında Hasan Kabze sanki 40 yıllık Altınordulu imiş gibi rahattı. Kardeşlerini kucakladı, ağabeylik yaptı. Kazanılan penaltıyı harika bir vuruşla gole çevirirken ikinci penaltıyı kaçırdı ama 3.golde klasını konuşturarak takımını sırtladı. Altınordu en kritik deplasmandan altın değerinde 3 puan çıkartarak 4 basamak birden atladı. Bundan sonra daha rahat oynayacak ve taraftarlarının hasret kaldığı seri başarıları yakalayabilecektir. Hoşgeldin Hasan Kabze. Çok yaşa Altınordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA