• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Güzellikler ve yenilgi YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Güzellikler ve yenilgi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.10.2017, 00:00

Maçlar kazanılır, kaybedilir.
Şampiyon olunur, küme düşülür, bunlar futbolda var. Önemli olan gençlere spor yaptırmak, iyi birey iyi vatandaş olmasını sağlamak. Altınordu bu konuda Türkiye'ye örnek oldu, ışık tuttu. Ülke de artık onların idealist yaklaşımlarını, yabancı oynatmaksızın Türk gençleriyle mücadelelerinin güzelliğini farketti.
Kırmızı-lacivertliler muhteşem bir hafta yaşadı. Önce Avrupa Turunda Almanya ve son olarak da İspanya'da Roberto Carlos'un altyapı sorumluluğunu yaptığı Real Madrid Kulübü'nü ziyaret gerçekten oralara çıkarma yapan ekibin başarısıydı. Kime nasip olur böylesine fevkalade ilişkiler ?

DOĞANLAR 'DA KEYİFLİ SAATLER

Birkaç gün önce Doğanlar Stadı'ndaydık. Petrol Ofisi'nin Altınordu'nun prensiplerini destekleyecek sponsorluk protokolu artık kırmızı-lacivertlilerin Avrupa'nın tanıdığı, aynı zamanda ikili ilişkilerle benimseyeceği bir duruma gelmesini sağlayacak. O anlamlı günde altyapıdan getirilen 300 genç futbolcunun yüzlerindeki sevinç, gurur ve azmi gördüm ya A.Ordu'nun artık sırtı yere gelmez.
Seyit Mehmet Özkan kaptanlığındaki herkesi kutlarız.
Gelelim A.Ordu'nun ligdeki dünkü İstanbulspor maçına.
Şeytanlar geçen hafta Adanaspor maçında defansta kötü sinyaller vermişti. İstanbulpor önünde de hatalar zinciri devam edince net yenilgi geldi. Kaleci Erce'nin ikinci yarıda yüzdeyüz iki golü kurtarması farkı önledi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun defans organizasyonunu düzeltmesi gerekir. Mirkan ve Kerim Avcı'nın iki haftadır çok kötü oynadıklarını da vurgulamamız gerekir. İki tarihi kulübün 38 yıl sonraki puan mücadelesinde ev sahibi sarı-siyahlılar üstündü ve kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA