• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Logo tamam şimdi hedef iktidarı çalmak! ERHAN GÜLENÇ

Logo tamam şimdi hedef iktidarı çalmak!

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.10.2017, 00:00

Bir şey nasıl başlarsa öyle gider.
FETÖ'nün son ümidi Meral Akşener'in partisi dün yola çıktı.
Ancak, daha ilk günden iyi bir sınav vermedi. Meral Akşener, hamaset ve boş lafın dışında içi dolu, ufuk açıcı tek bir fikir ve görüş ortaya koyamadı.
Partinin kurucuları içinde de olmazsa olmaz denilecek hiçbir isim yok. Düşünün CHP'de yüzüne bakılmayan Aytun Çıray bile açılış toplantısında Akşener'in yanında ikinci adam konumunda oturuyordu.
Biz İzmirlilerin siyasetteki çapı ve geçmişini çok iyi bildiğimiz, müsteşarlık döneminden arkadaşı Kemal Kılıçdaroğlu olmasa milletvekili olma hayali bile kuramayacak Aytun Çıray'a kaldıysalar yazık ki ne yazık...
Bu arada güneş şeklindeki logosu ve sloganının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in seçim kampanyasından çalıntı çıkması bana göre partinin kuruluş amacını en net şekilde gösteriyor.
Fetullahçı Terör Örgütü, 15 Temmuz'da asker kılığındaki teröristlerine çaldıramadığı iktidarı, şimdi Meral Akşener'e çaldırmaya çalışıyor.

CHP ÖDÜLLENDİRDİ YARGI CEZALANDIRDI

Genel Başkanı sözde adalet yürüyüşü düzenleyen CHP'de adaletin nasıl işlediğini gösteren bir gelişme daha yaşandı. Gaziemir Belediyesi'nin Öğretmenler Günü nedeniyle 2015'te düzenlediği gecede Barış Düdü isimli öğretmenin burnunu kafa atarak kıran Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçer hakkında yargıdan karar çıktı. İzmir 14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Tunçer'e kasten yaralama suçundan 11 ay 20 gün hapis cezası verildi. Ceza ertelendi. Adalet, adalet diye FETÖ'nün ekmeğine yağ süren CHP ise, aynı Mehmet Tunçer'i daha önce ödüllendirmişti. Tunçer, belediyede önce yeniden özel kalem müdürü yapılmış, artından da koordinatör başkan yardımcılığına getirilmişti.
CHP böyle yaptıkça değil Ankara'dan İstanbul'a, Ankara'dan Fizan'a yürüyüş yapsa bu halkı kendisine inandıramaz.

UÇTAN UCA BİR BAŞKAN

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Türkiye ve İzmir futbolunda eşsiz işler yaptı. Altyapı ve tesisleşmedeki başarısıyla Avrupa'da bile örnek gösterildi. Türk futboluna birçok yıldız kazandıran Özkan, diğer yandan ilginç uygulama ve cezalarıyla da gündemden düşmüyor.
2015'te 15 yaşındaki altyapı oyuncusu Berk Akgönül'e tokat atan Özkan, daha sonra gözlerini kapatıp aynı şeyi Berk Akgönül'den kendisine yapmasını istemişti. Geçen sezon da Altay U19 takımı oyuncusu Ömer Yılmaz'a yumruk attığı iddialarıyla tartışılan Özkan, geçen yıl lige kötü başlayan A takım futbolcularına, "Devre arasında hepiniz gidin" resti çekmişti.
Özkan, 2016-17 sezonu öncesi tesisteki odasında bornozu yere atan yeni transferlerden İrfan Başaran'a bornozun fotoğrafını mesaj atarak, "Odada bornozu yerde bırakmışsın. Geldiğinde buraya uğra, bornozu yerine as" diye tepki göstermişti.
İrfan, başkanın bu çıkışı sonrası takımdan ayrılmıştı.
Özkan, şimdi de Kars 36 Spor'a 1-0 yenildikleri kupa maçında tribünde yer alan altyapı oyuncusu çocuklara takıma yeterince destek vermemeleri nedeniyle sinirlenerek Torbalı'daki Metin Oktay Tesisleri'nin kapılarını 3 günlüğüne kapatmış. Özkan, çocuklara "Evlerinize gidin, buranın değerini anlayın" demiş.
Bir yandan Avrupa'yı bile kıskandıracak başarılar, diğer yandan 15 yaşındaki çocuklara tokat atmak ve yeterince bağırmadıkları için çocuklara 3 gün tesislere giriş yasağı getirmek...
Uçtan uca bir ruh hali...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA