• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Türkiye asla durdurulamaz ERHAN GÜLENÇ

Türkiye asla durdurulamaz

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.12.2017, 00:00

ABD: Türkiye'yi PKK/YPG eliyle güneyinden bir terör koridoruyla kuşatmaya çalıştın. Bize parasıyla silah satmadın ama Türkiye'nin düşmanı PKK/YPG'ye 4 bin TIR silahı ücretsiz verdin. 15 Temmuz'un mimarı Fetullah alçağını iade etmedin, aksine besledin.
Kumpaslarına oradan devam etmesini sağladın...
ALMANYA: Seçim döneminde tüm partilerin ve siyasilerinle Türkiye düşmanlığını körükledin. Türkiye'nin AB'yle müzakerelerinin sonlandırılması için yanıp tutuştun. Türkiye'nin birçok alanda AB fonlarından yararlanmasını engellemek istedin...
FETÖ: Uşağı olduğun ABD ve İsrail'in çıkarları için çırpındın. Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak için elinden geleni yaptın.
Hem Türkiye'ye, hem İslam'a ihanet ettin...
PKK: Sana verilen Türkiye'yi bölme görevi için eylemlerine devam ettin. Kürt kardeşlerimizi devlete karşı kışkırtmaya çalıştın...
CHP: Türkiye'de yine taş taş üstüne konulmaması için negatif siyasetini sürdürdün.
FETÖ'yle söylem birliği yaptın.
PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yle omuz omuza sözde adalet yürüyüşü yaptın.
Akıl almaz iftira ve yalanlarla Türkiye gündemini meşgul ettin...
... Ve dün size unutamayacağınız okkalı bir cevap daha geldi. Türkiye'nin, 3. çeyrekte yüzde 11.1'lik büyüme rakamınya dünya rekoru kırdığı açıklandı.
Biliyoruz, bundan sonra da bizi engellemek için çırpınacaksınız ancak, yine durduramayacaksınız...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün söylediği şu sözleri hiç aklınızdan çıkarmayın: Türkiye kendisine güvenen, inanan kimseyi sükutu hayale uğratmamıştır, uğratmayacaktır. Bizimle birlikte olanlar kazanacaktır.

YENİ ASIR FARKI

ABD'nin İslam'ın kutsal şehirlerinden Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararının ardından Filistin halkı hakkını aramak için sokağa çıktı. İsrail askeri ise, Filistinli göstericilere yine gaddarca müdahale etti. Ajanslar geçtiğimiz Cuma günü İsrail'in zulmünü ve Kudüs'te yaşananları anlatan yüzlerce, hatta binlerce fotoğraf geçti. Bu fotoğraflar Türkiye'de yayın yapan hemen hemen tüm gazetelerin ekranına düştü.
Gazeteler bu fotoğraflar arasından yaşanan vahşet ve şiddeti anlattığını düşündüğü fotoğrafları sayfalarına taşıdı. İşte bu aşamada Yeni Asır farkını bir kez daha ortaya koydu. 16 yaşındaki Fevzi El Junidi'nin gözleri bağlı bir şekilde onlarca İsrail askeri tarafından götürüldüğü fotoğrafı, Cumartesi günü neredeyse tam sayfa olarak manşetine taşıyan tek gazete oldu.
Yeni Asır'ın bu manşetinden sonra gazetecilik deyimiyle fotoğraf adeta 'patladı'.
İlk gün o fotoğrafı görmeyen veya hakettiği değeri veremeyen birçok gazete ertesi gün bu hatasını düzeltmeye çalıştı.
Fotoğraf, Filistin direnişinin sembolü haline geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da önceki günkü konuşmasında İsrail zulmünü anlatırken bu fotoğrafa dikkat çekti. Hem Ege, hem Türkiye, hem de dünyada meydana gelen gelişmelerle ilgili en doğru bilgiye ulaşmak için özgün bakış açısıyla fark yaratan Yeni Asır'ı takip etmeye devam edin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA